Evernote telepítése Ubuntura

Hogyan lehet az Androidos telefonon, a Windowsos és az Ubuntu linuxos számítógépeken lévő jegyzeteinket szinkronizálni? Az Evernote alkalmazással. Igen ám, de Ubuntura nincs Evernote program! Ez igaz, de mégis van megoldás. Megmutatjuk lépésről lépésre...

Nincs elég hely a telefonmemóriában

Akik régi, kis teljesítményű Android operációs rendelkező mobiltelefonnal rendelkeznek, gyakran találkoznak azzal a problémával, hogy elfogy a rendszermemória. Lelassul a telefon, kiakad, az alkalmazások szaggatnak, vagy el sem indulnak. A cikk részletesen leírja, mit lehet ilyenkor tenni.

Oppo: új márka az okostelefon piacon

Ki mondta hogy a kínai termékek olcsók? Az OPPO Electronics által 2013. szeptemberében piacra dobott N1 okostelefonja nagyjából 150000,-Ft-ba kerül. Cserébe egy 2 GB RAM-mal és négy magos processzorral szerelt modellt kapunk, aminek az egyediségét a telefon tetején elhelyezett, HD felvételekre is képes, 206 fokban elforgatható kamera adja. A vékony, elegáns készülék full HD-s 5,9 inches kijelzővel és Android 4.2 operációs rendszerrel került az üzletekbe.

Scroll to top