TV nézés mobilon, táblagépen, számítógépen | UPC

TV nézés okostelefonon, táblagépen, számítógépen - horizon-Go Online tévészolgáltatást indított a UPC, a társaság digitális kábeltelevíziós szolgáltatásra előfizető ügyfelei akár 70 TV-csatornát nézhetnek mobilon, táblagépen, illetve asztali- vagy hordozható számítógépen, bárhol Magyarországon – közölte a UPC pénteken az MTI-vel.

A Horizon Go elnevezésű online szolgáltatás csütörtök óta érhető el iOS és Android operációs rendszereket futtató készülékeken. Utóbbi használata előtt érdemes elolvasni a Google Play tájékoztatóját, mert a Horizon Go pl.: a legújabb android operációs rendszeren (Android 5.0 – Lollipop) nem működik!

Az alkalmazás használatához csupán regisztráció szükséges, illetve egy szélessávú kapcsolattal rendelkező mobileszköz, vagy számítógép.

A UPC digitális kábeltelevíziós ügyfelei előfizetésüknek megfelelően akár 70 csatorna kínálatából válogathatnak, amelyeket előfizetésenként 3 különböző eszközön nézhetnek külön-külön.

A felhasználók mobiljukkal távirányítóként csatornát válthatnak TV-készülékeiken, illetve segítségével távolról is rögzíthetnek műsorokat, ha arra alkalmas médiabox-szal rendelkeznek. A szülői zár opcióval pedig korhatárok szerint korlátozhatják a műsorokat.

A közleményben emlékeztetnek, hogy a UPC tavaly novemberben létrehozta díjmentes országos lakossági wifi-hálózatát, UPC Wi-Free néven, melyre a cég ügyfelei mobileszközeikkel csatlakozhatnak. Magyarországon már több, mint 300 ezer, Európa szerte pedig több millió ilyen hotspot érhető el ingyen.

A UPC Wi-Free hálózatára csatlakozva a most bevezetett Horizon Go szolgáltatással a társaság ügyfelei bárhol Magyarországon, akár adatforgalmi díj nélkül is élvezhetik a kábeltelevíziós csatornakínálat tartalmait.

Szintén novemberben vezette be a UPC azt az alkalmazást, amely lehetővé teszi, hogy a szolgáltató ügyfelei mobil eszközökön is használják vezetékes hangszolgáltatásukat az otthonival megegyező percdíjakért. Severina Pascu, a UPC Magyarország Kft. ügyvezető-igazgatója “a korlátok nélküli szórakoztatás korszaka felé tett újabb lépésként” értékelte az új szolgáltatás bevezetését a közlemény szerint.

Forrás: MTI 2015.

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

2 Comments

  1. kulus anita2015-10-05

    Nagyon tetszik a mindig tv szeretne ha tábla gépemen is lenne!

  2. kulus anita2015-10-05

    Remek musorok vannak

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top