Okostelefonnal szavazhat a Sztárban Sztár 2015 versenyzőire

Sztárban Sztár 2015 szavazás: részletes leírás fotóval és a letölthető alkalmazások, melyekkel a nézők adhatják le (tetszik/nem tetszik) voksaikat az énekesekre.

Sztárban Sztár 2015 első adás szeptember 27-én vasárnap 18:55-kor. Úgy tűnik minden készen áll arra, hogy induljon a tv2 átváltozós, zenés showműsora. Így lehet szavazni a Sztárban sztár énekeseire!

Így szavazhat okostelefonnal a Sztárban Sztár 2015 versenyzőire

Tulajdonképpen csak egy alkalmazásról beszélünk azonban ez a három leggyakrabban használt okostelefon platformon elérhető (letöltéshez kattints az operációs rendszer nevére!) :  Android, Windows Phone és iOS.

Mi az androidos változatot töltöttük le, melyet szeptember 14-én frissítettek utoljára. Az alkalmazást a TV2 LIve néven kell keresni, ha valaki nem akarja használni a cikkünkben lévő linkeket.

A fenti fotón a négy telefon képernyőképet egymás mellé tettük, melyekkel a letöltés után találkozik a felhasználó.

Az elindítás utáni képernyő (balról az első) mindjárt arra figyelmeztet, hogy a Sztárban Sztár minden vasárnap 18:55-től lesz látható, majd a második képernyő arról tájékoztat, hogy az alkalmazás használatához be kell lépni. A harmadik képernyőn látható, hogy a Facebook, a G+, a twitter vagy a Microsoft profilunkkal egyaránt használhatjuk a programot.

A műsor alatt, amennyiben tetszik az adott énekes produkciója, akkor nyomjanak egy zöld lájkot, ha nem nyerte el a tetszésüket, akkor a piros ikonra kell bökni. Egyszerűbben: a zöld ábra a tetszik, a piros a nem tetszik gomb a szavazás során.

Aki letölti az alkalmazást észre fogja venni, hogy nem csak a Sztárban Sztár versenyzőire lehet vele szavazni, a tv2 egyéb műsoraiban is aktívan részt lehet vele venni.

Jó szavazást kívánunk!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

3 Comments

  1. krisztofer2015-09-27

    miért nem hagya letölteni a telefonra

  2. erika2015-10-25

    Nagyon jol szerepelsz Adél te vagy a kedvencem
    Hajra csak igy tovabb

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top