Véradás az Isteni műszak nézőinek!

A filmnézéssel egybekötött véradáson találkozhatsz az Isteni műszak című magyar film főszereplőivel és apró filmes ajándékokat is begyűjthetsz! Ötvös András, Keresztes Tamás és Jordán Adél ott lesznek.

A mentőkben tényleg a hétköznapok frontharcosaira ismertem, akik sokszor egyetlen nap alatt többet látnak és tapasztalnak, mint más egész életében sem.

Bodzsár Márk

Az önzetlen véradás segíthet beteg embertársainkon!

Isteni műszak - jelenetfotó
Isteni műszak – jelenetfotó
(Forrás: A COMPANY HUNGARY|filmrakat.hu)

A Vöröskereszt és az Isteni műszak szereplői közös véradást szerveznek október 26-án, szombaton a Corvin moziban.

Időpont, helyszín

2013. október 26. szombat 15.00 – 19.00 óra
Corvin mozi (1082 Budapest, Corvin köz 1)

A véradáshoz szükséges, hogy eredeti TAJ- kártyával és fényképes igazolvánnyal (személyi igazolvány, útlevél, stb.) és lakcímkártyával rendelkezzenek az önkéntes véradók.Vöröskereszt - véradás

A Magyar Vöröskereszt 1939 óta vesz részt a térítésmentes véradás szervezésében. A biztonságos hazai vérellátáshoz évente több mint 430 ezer egység vérre van szükség. Ehhez beteg embertársaink évente közel fél millió önkéntes véradományát, önzetlen segítségét várják.

A szervezők prioritásként kezelik a lakosság részvételi arányának emelését, ezen belül is a 18. életévüket betöltött fiatalok megnyerését.

A társadalmi elsősegélynyújtás népszerűsítése érdekében a Magyar Vöröskereszt Fővárosi Szervezete elsősegélynyújtó bemutatóval is készül. Az újraélesztés mellett lehetőség lesz elsősegélynyújtó totók kitöltésére, a kisebbeknek elsősegélynyújtáshoz kapcsolódó színezőkkel készülnek, a bátrabbak pedig megpróbálkozhatnak a “valóban vérző” sérültek ellátásával.

Várunk minden filmrajongót és véradó önkéntest szombat délután a Corvin moziba.

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top