Sztárban Sztár 2014 negyedik adás: kiesett Pásztor Anna

A Sztárban Sztár 2014 vetélkedő sorozat negyedik adásában a kilenc talpon maradt versenyző közül Pásztor Anna esett ki. A zenés tv-műsor idei műsorfolyamában ő volt a negyedik versenyző, akinek távoznia kellett a showból. A zsűri és a közönség döntésének összefésülése következtében Pásztor Anna befejezte a vetélkedőt.

Az első négy énekes, Vastag Tomi, Sipos Peti, Dukai Regina és Keresztes Ildikó produkciója közül messze a legkiemelkedőbbet az Irigy Hónaljmirigy énekesének Koós János előadása jelentette.

Nézettség – Tv-műsorok terén vasárnap este tarolt a TV2! A Sztárban sztár 2014 legutóbbi adása 1.7 milliós nézőszámával rekordot döntött és remekül startolt a Liptai Claudia és Kasza Tibi által vezetett Bumm! vetélkedő, melyet 1.2 millió néző követett figyelemmel.

Azt előre borítékolni lehetett, hogy a Kislány a zongoránál fog elhangozni, azt azonban nem sejthettük előre, ahogy Sipos Peti kinézett és amilyen jól énekelt. Egyet kellett érteni a zsűrivel, hogy a négy előadó közül messze a legtöbb  pontot ő kapta.

Az est legnagyobb csalódása Keresztes Ildikó volt, aki nem csak hogy elhibázta a Michael Jackson produkciót, de – ahogy Majka mondta – unalmas is volt.

Kökény Attila könnyeket csalt a zsűri szemébe Lagzi Lajcsi Dáridós produkciójával. No nem a meghatottságtól, hanem a röhögéstől sírtak az ítészek, Tillának le kellett ülnie, mert a nevetéstől beszorult neki a levegő!

Pásztor Anna - kiesett a Sztárban Sztár negyedik adásában
Pásztor Anna

Aztán jött a másik véglet, Tóth Vera meghatóra sikeredett Maradj velem című Balázs Fecó imitációja, majd az est egyetlen 40 pontosra értékelt produkciója, egy Illés nóta Hevesi Tamás előadásában. Pál Dénes fergeteges Psy tánca 38 pontot ért.

Pásztor Anna produkciójáról az jutott eszünkbe, hogy mindig van lejjebb…

Vártuk, hogy legyen még valami, de ahogy fogynak a versenyzők, úgy lesz kevesebb a Sztárban Sztár 2014 showban előadott produkció, így Pásztor Anna – Marilyn Manson produkciója zárta a sort.

A Sztárban Sztár 2014 negyedik show adásának végén Tilla felsorolta a továbbjutó énekeseket, míg végül csak ketten maradtak a műsorvezető mellett: Pásztor Anna (képünkön) és Keresztes Ildikó.

Végül a zsűri és a közönség közös döntésének eredményeként Keresztes Ildikó jutott tovább: a Sztárban Sztár 2014 negyedik élő showjában Pásztor Anna esett ki.

Munkában a zsűri a Sztárban Sztár 2014 harmadik döntőjében
Nem mindig ilyen komoly a Sztárban Sztár zsűrije!
Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top