Sztárban Sztár 2015 – kiestek a Nyári lányok

Sztárban Sztár 2015 harmadik adás: kiestek a Nyári lányok!Kiestek a Nyári lányok a Sztárban Sztár harmadik élő showjában.

A vetélkedő tíz produkcióval folytatódott a TV2-n vasárnap este. Az előző két adásban már elbúcsúztunk Janza Katától és Bebétől, így ezen az estén tíz produkciót láthatott a közönség. Az énekesekre kiosztott feladatok nem tűntek egyszerűnek, de mindenki kitett magáért a műsorban. A show végén aztán ismét jött az elkerülhetetlen: egy énekesnek búcsúznia kellett a műsortól.

A fantasztikus átalakulások műsorát ismét Tilla vezette (ki más?), és a zsűri is változatlan, azaz Liptai Claudia, Havas Henrik, Majka és Bereczki Zoltán összetételben értékelte a hihetetlenül izgalmas produkciókat. A közös produkció és a zsűri megszólaltatása után kezdődött a versengés.

Cikkünkben a számok címére kattintva a műsorban elhangzott dalok visszanézhetők!

Rácz Gergő kezdte a műsort, a Prága aranyhangja néven emlegetett cseh énekes Karel Gott – Lady Karneval című számát adta elő és 34 ponttal nyitotta a showt.

Az orosz botrányzenekar, a két tagú t.A.T.u dalával következett a Nyári lányok duója. Nyári Edit és Nyári Alíz az All the Things She Said című számot énekelte. A klippben a két lány csókolózik, ám a Nyári lányok ezt érthető okokból nem vállalták be. 32 pontot gyűjtöttek be a zsűritől.

A magas Csonka András  az alacsony Levy T.-t hozta. A Hip Hop Boyz egyik legnagyobb slágerét adta elő: Megbántottak.

Tilla:

Ez gyilkos volt…

Baby Gabi következett egy édes bús Sinead O’Conor számmal. A Grammy-díjas ír énekesnő Nothing Compares 2 U című dalát gyönyörűen énekelte Gabi! 39 pontot kapott, csaknem a maximumot!

Szilikonbomba! Csobot Adél Nicki Minaj amerikai rapper, énekes és dalszerző bőrében a Starships című dalt adta elő. A jelmez elvonta a zsűri figyelmét: Adélnak pótfeneket csináltak, ami inkább pelenkaként hatott.

Ismét Csonka Andrást szólították a színpadra: Állj meg kislány! – énekelte Peter Srámek. Ő kapta feladatul, hogy versenyzőtársa bőrébe bújjon! Érdekes, táncos produkció volt, nagy sikert aratott vele!
Sztárban Sztár 2015 harmadik adás: kiestekSztárban Sztár 2015 harmadik adás: Gáspár Laci átváltozása

Gáspár Laci a gyönyörű hangú, ám tragikus sorsú Whitney Houston dalát, az I Wanna Dance with Somebody slágert énekelte. Magas sarkú cipő, nagy göndör haj, apró fekete szoknya. Eszméletlen!

Majka:

Ez a Liptai Clakudia a Szomszédokból!

Varga Győző a röviddel születése után megvakult, többszörös Grammy-díjas és Oscar-díjas amerikai popénekes Stevie Wonder I Just Called to Say I Love You című dalát adta elő. Nehéz volt a feladat, hisz nem érzékelhette a zsűri és a közönség reakcióit a szám alatt. A zsűri a legalacsonyabb pontszámmal “jutalmazta” a produkciót.

Sztárban Sztár 2015 harmadik adás: kiestekSztárban Sztár 2015 harmadik adás: Varga Győző átváltozása
Megint gatyába, megint manus! – mondta Wolf Kati. Georghe Michael – aki a Wham együttessel is és szólóban is világsikereket aratott – Wake Me Up Before You Go-Go. A szám alatt még Havas Henrik is énekelt!

A végére maradt Tóth Gabi, aki a pergő nyelvű rapper LL Junior számát adta elő: Raggamoffin. Gabi ezt is remekül megoldotta, őrültes showt csinált vitathatatlan, hogy a műsor végén robbant fel igazán a stúdió! A 40, azaz maximális pontot adó zsűri szerint is!

Bereczki Zoltán:

Brutál jó volt!

Vége, ezzel az összes énekes előadta azt a számot, ami ezen az esten neki rendeltetett. Jöhetett a pótszavazás, melyben még egy voksot leadhattak a nézők kedvencükre. Végül az idegőrlő percek: Tilla el kezdte sorolni a továbbjutó előadókat, akik felülhettek a páholyba, ahol várták a jövő heti feladatukat. Először Gáspár Laci neve hangzott el, majd  Tóth Gabié és sorban a többi énekesé, végül csak hárman maradtak a műsorvezető mellett: Nyári lányok és Csonka András.

A nézők és a zsűri szavazatainak összefésülése után eldőlt, hogy a Sztárban Sztár 2015 harmadik adásában kiestek a Nyári lányok.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Elif – A szeretet útján 1. évad 160. rész tartalma

Elif - A szeretet útján (2014) török sorozat
Gonca kihallgatja Veysel beszélgetését Erkuttal, amit később számon kér rajta. Elmondja, hogy látta Erkutot a háznál és, hogy a férfi a nevelőnő testvére...
Tovább

Erdészház Falkenauban 1. évad 15. rész tartalma

Erdészház Falkenauban
Herta nagyit mélyen megrázta, hogy távollétében Jutta beköltözött az erdészházba, s ezért elköltözik a családtól. Még Bieler sem tudja rávenni, hogy vissza...
Tovább

Mámoros szerelem 1. évad 128. rész tartalma

Mámoros szerelem mexikói sorozat
A gyerekek a beleegyezésüket adják, hogy David megkérje Graciela kezét. Gutiérrez újabb bejelentést kap az embercsempészekről. Perla megkéri Caritót...
Tovább

Vélemény, hozzászólás?