Sztárok vetélkednek Kasza Tibi műsorában

Új műsorral tér vissza a TV2 képernyőjére Kasza Tibor. Az énekes-műsorvezető a Pénzt vagy éveket! vetélkedő játékmestere lesz, aminek adásaiban akár 10 millió forintot is nyerhetnek a jól tippelő hírességek.

Pénzt vagy éveket! vetélkedő
Vetélkedő címe: Pénzt, vagy éveket!
Műfaj: gameshow, vetélkedő
Játékosok: Istenes László, Csobot Adél, Pápai Joci, Curtis, Azurák Csaba, Jakupcsek Gabriella, Németh Kristóf, Csonka András, stb…
Premier a TV2 műsorán.
Első adás időpontja: 2017. július 24., péntek, 19:10-kor

Ilyen lesz a Pénzt, vagy éveket!

Július 24-től hétköznap esténként egy vadonatúj vetélkedő házigazdájaként tér vissza a TV2 képernyőjére Kasza Tibor. A Pénzt vagy éveket!-ben a 10 millió forintos nyereményért minden adásban egy-egy sztárpáros játszik, akiknek semmi más feladatuk nincs, mint kitalálni az eléjük állított civil játékosok életkorát.

Feladatuk elsőre egyszerűnek tűnik, de garantáltan nem lesz az. Egy-egy adás során 6+1 ember életkorát kell eltalálniuk. Ahogy a játék halad előre, egyre nagyobb a tippelés tétje, minden elhibázott év egyre többe kerül, azaz, a tipp és a helyes életkor közti évek száma először 100.000 forint veszteséget jelent évenként, ám a végén már 600.000 forintba kerül. Így csökken folyamatosan az elején rendelkezésükre álló 10 millió forint.

Minden körben először tippelni kell, aztán egy segítség áll a sztárok rendelkezésékre a pontosításhoz: akár egy sláger, vagy egy fontos esemény abból az évből, amikor a színpadon szótlanul álló civil született. A döntőben a megmaradt nyereményt csak akkor vihetik haza, ha tökéletesen beletrafálnak az előttük álló hetedik ember életkorába.

A műsorban feltűnik többek között Istenes László és Csobot Adél, Pápai Joci és Curtis, Azurák Csaba és Jakupcsek Gabriella, Németh Kristóf és Csonka András és még sokan mások!

Pénzt vagy éveket! – Július 24-től hétköznap esténként 19:10-kor a TV2-n!

Forrás: TV2 Sajtószoba

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top