A Thunderman család maratoni harmadik évada a gyerekcsatornán

Mi menőbb egy szuperhősnél? Egy természetfeletti erőkkel bíró egész család! A Nickelodeon gyerekcsatorna február 19-én egész napos A Thunderman család maratonnal kedveskedik nézőinek. A harmadik évadban a cseppet sem hétköznapi család újabb taggal bővült Chloe személyében, aki buborékfújó képessége mellett most újabb szupererővel gazdagodik.

Mindenki szupererőre vágyik, de csak kevesek számára adatik ez meg. Thundermenéknél viszont nincs hiány a természetfeletti képességekből – mindannyian különösebbnél különösebb adottságokkal rendelkeznek.

A Thunderman család maratoni harmadik évada a gyerekcsatornán

A 2016-os Nickelodeon Kids’ Choice Awards győztes A Thunderman család című népszerű sorozat egy különleges erőkkel megáldott hét fős család hétköznapjait mutatja be.

A Thunderman család

Hank, az apa emberfeletti erővel bír és repülni is képes, Barb, az anya uralkodik a fény és az elektromosság felett, a csintalan Nora lézerszemekkel bír, az energikus Billy szupergyors, míg Phoebe és Max, a játékos ikerpár egymás gyökeres ellentétei – míg Phoebe a képességeit jóra használja, addig Max minden lehetőséget megragad arra, hogy ő legyen az évszázad főgonosza. A sorozat egy új taggal is bővült, hiszen a második évadban megszületett a legkisebb szuperhős, Chloe is, aki még csak most bontogatja szárnyait.

Hazánk legnépszerűbb gyerekcsatornája most egy egész délutánt kitöltő maratonnal ajándékozza meg a szuperhősök rajongóit. A legerősebb és legbátrabb család harmadik évadának záró epizódjaiban még több különleges képesség és még több fenyegető tényező érkezik majd, de a család legifjabb tagjának is akadnak még meglepetések a tarsolyában.

Ne hagyd ki A Thunderman család harmadik évadának záró epizódjait február 19-én 13.10-20:20 között a Nickelodeon műsorán!

Forrás: RedLemon

Scroll to top