Udvarias Anna esett ki vasárnap este – Rising Star Top10

Vasárnap este új szabályok mentén zajlott a Rising Star. A versenyben lévő énekesek először párokban küzdöttek meg egymással, majd következett a mindent eldöntő párbaj. A TOP10 versenyében kiesett: Udvarias Anna.

Az est a párosok csatáját hozta, melyben az alábbi énekesek mérték össze tudásukat egymással a nézők és a zsűri szavazataiért:

  • Szén Alexandra – Udvarias Anna
  • Fehérvári Gábor Alfréd – Czibi Norbert
  • Gondi Helén – Singh Viki
  • Kovács Gyopár – Várhegyi Lucas Palmira
  • Palmer Izsák – Peter Sramek

Az első páros szokatlanul alacsony százalékszámot kapott. Udvarias Anna a Mamma mia című ABBA slágert énekelte, Szén Alexandra pedig Lady Gaga slágerét adta elő. Az eredmény: 44% és 48%, azaz Alexandra ilyen csekély szavazattal is biztos továbbjutó!

Rising Star - Szén Alexandra

A második kör két remek hangú férfi énekes versengését hozta. Czibi Norbert a Skyfall című film címadó dalát énekelte, Adele Oscart érő dalát adta elő. Fehérvári Gábor Alfréd Rúzsa Magdi lírai dalával állt színpadra, a Szerelem című számot adta elő. Utóbbi gyengére sikeredett, veszélyzónát jelentett az énekesnek: Czibi Norbert ott van TOP9-ben!

A legkiélezettebb versengést várta mindenki a Gondi Helén – Singh Viki párosítástól. Helén kezdte a versengést egy Single Ladies slágerrel, a jutalma a zsűritől 4 igen, és 78 százalék. Viki az All By Myself kedvenccel érkezett, amiért a zsűritől négy igent és 76 %-ot kapott, azaz Helén továbjutott, Viki izgulhatott. Vajon ki meri hívni valaki párbajra Vikit?

Az egyik legegyértelműbb győzelmet Várhegyi Lucas Palmira aratta Kovács Gyopár felett. 86% a 46-tal szemben! Az épp csak bejutott énekesnő akár a végső győzelemre is esélyes? Szerintünk igen! Hajrá Mira!!!

Palmer Izsák következett Peter Sramekkal szemben, azaz a show az énektudás ellen. Izsák produkciója nem volt meggyőző, bár a zsűri nagyon dicsérte. Peter a Kislány a zongoránál című Koós János slágerrel indult harcba és nyert! Simán jutott tovább Peter!

A legkevesebb szavazatot Kovács Gyopár gyűjtötte be – ahogy a múlt adásban is – így neki kellett ismét párbajellenfelet választania.

Kovács Gyopár - Rising Star párbaj

Gyopár rövid reklámszünet után nevezte meg párbaj ellenfelét: Udvarias Anna lett a kiválasztott, a többi veszélyzónában lévő énekes ezzel megmenekült, azaz bejutott a TOP9-be!

A párbajt Gyopár kezdte Adele – Make You Feel My Love című dallával és 66%-ot ért el. A zsűriből egyedül Mező Misi szavazott nemmel…

Következett Udvarias Anna, aki a Roxette – It Must Have Been Love című dalát énekelte és- alul maradt!

{adinserter 4}

 

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top