Vámpírnaplók (The Vampire Diaries) 5. évad 13. rész tartalmából

Whitmore Kesergő Bál az összetört szívű diákoknak. Vámpírnaplók (The Vampire Diaries) amerikai misztikus thrillersorozat 5. évad 13. rész: Meghasadt szívek. Országos tévépremier a Cool TV műsorán! A tv-sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előzmények: Stefan Salvatore (Paul Wesley) vámpír. Ezt azonban senki sem sejti a Mystic Falls Gimnáziumban, ahova váratlanul visszatér. Az iskolában beleszeret a gyönyörű Elenába (Nina Dobrev), aki szülei halála óta képtelen magára találni. Szerelmüket azonban sötét tikok árnyékolják be. Bár Stefan békés életet él, bátyja, Damon (Ian Somerhalder) halálos fenyegetést jelent a város lakóira nézve, köztük Elenára is. A vérszomjas Damont csak Stefan képes megállítani. Ahhoz azonban, hogy erejével és hatalmával felvehesse a versenyt, Stefannak is emberi vérre van szüksége.

Vámpírnaplók (The Vampire Diaries) 5. évad 13. rész

Katherine nagyon boldog az új életével, és elhatározza, hogy kiköszörüli Elena csorbáját, és visszaszerzi Stefant. Abban a reményben, hogy túljutnak a közelmúlt traumáin, Caroline ráveszi „Elenát” és Bonnie-t, hogy menjenek el az éves Whitmore Kesergő Bálba, amit az összetört szívű diákoknak tartanak. Bonnie-nak felkelti a figyelmét az egyik évfolyamtársuk, Liv, akinek úgy tűnik, hogy köze van a boszorkánysághoz. Tyler rádöbben, hogy Nadia rendszeresen megigézi Mattet, és figyelmezteti a barátját, hogy kerülje el a lányt. Amikor Nadia rájön erre, dühében megtámadja Tylert.
Vámpírnaplók (The Vampire Diaries) 5. évad

A misztikus thrillersorozat főbb szerepeiben:

Nina Dobrev (Elena Gilbert)
Paul Wesley (Stefan Salvatore)
Ian Somerhalder (Damon Salvatore)
Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert)
Sara Canning (Jenna Sommers)
Kat Graham (Bonnie Bennett)
Candice King (Caroline Forbes)
Zach Roerig (Matt Donovan)
Michael Trevino (Tyler Lockwood)
Matt Davis (Alaric Saltzman)

2016.04.19 23:05 Cool TV Vámpírnaplók (The Vampire Diaries) 5. évad 13. rész

Forrás: cooltv.sajtoklub.hu

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top