Éjjel-Nappal Budapest 2016.04.13, szerdai rész tartalmából

Mindenki mérges Lalira, Evelint nagyon megalázták, amitől teljesen kiborul, Sári egy állásinterjú helyett inkább Robinnal lazít. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2016.04.13, szerdai előzetes. Országos tévépremier az RTL Klub műsorán! A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest sorozat információi itt elérhetők.

Reggel mindenki mérges Lalira. Lali először megpróbál Joe-tól bocsánatot kérni, ám Joe hajthatatlan: Lali ezúttal túl messzire ment! Kétségbeesésében felkeresi Barbit: ő meg tudna bocsájtani neki? Barbi ugyan még mindig sokkos állapotban van attól, amit a fiú tett, de megbocsájt neki – azonban úgy gondolja, hogy Lalinak meg kell tanulnia elengedni a dolgokat: nem lakhat örökké az albérletben. Amikor Marci és Gábor is azzal fenyegetőzik, hogy kiköltöznek az albérletből, Lali döntésre jut. Mielőtt mindenki elmenne, inkább önként távozik.

Váratlanul megjelenik Máté, Evelin ibizai expasija. Evelin egy pillanatra reménykedni kezd, hogy ismét közelebb kerülhetnek egymáshoz, ám aztán csalódnia kell – amikor előkerül Máté új barátnője Szandi is, aki megalázóan bánik Evelinnel. Amikor Evelin ráadásul arról is tudomást szerez, hogy ők ketten már jóval a szakításuk előtt is együtt voltak, végleg úgy érzi, hogy megalázták és teljesen kiborul.

Sárinak igazából egy állásinterjúra kellene mennie, de Robin inkább rábeszéli a lányt arra, hogy utazzon el vele lazítani. Joe szigorúan megtiltja Sárinak, hogy elutazzon és néhány napig megint csak henyéljen. Joe azt követeli, hogy Sári inkább végre a munkakereséssel foglalkozzon és hozza rendbe az életét. Ám Sári makacs marad, és végül úgy dönt, hogy egyedül utazik el Robinnal és elmegy.
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top