Flash – A Villám sorozat 1. évad 13. és 14. rész tartalmából

Egy nukleáris robbanás elszakítja egymástól Ronnie-t és Dr. Steint, Barry fontos információkhoz jut az időutazással kapcsolatban. Flash – A Villám (The Flash) amerikai akció sorozat 13. és 14. rész tartalmából. A zöld íjász spinoff-sorozat országos premierje a Viasat3 csatornán. Az egyes epizódok megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Előzmények: Barry Allen (Grant Gustin) egy balesetben szerzett természetfeletti képességeinek köszönhetően a világ leggyorsabb embere lesz. Szuperhős-alteregója segítségével az igazságszolgáltatást segíti, de egyúttal megszállottan kutat anyja gyilkosa után, és megpróbálja tisztázni börtönben raboskodó édesapját is.

Flash – A Villám 1. évad 13. rész tartalmából

Miután Ronnie megtámad egy fizikust, a csapat úgy dönt, hogy itt az ideje Caitlin egykori vőlegénye után nyomozni, hiszen a férfi mostanra veszélyes metahumán lett. Joe beveszi Ciscót a Nora Allen gyilkosa utáni nyomozásba, Eiling tábornok visszatér Central City-be.

Flash – A Villám 1. évad 14. rész tartalmából

A nukleáris robbanás elszakítja egymástól Ronnie-t és Dr. Steint. Dr. Stein visszatér a feleségéhez, Ronnie pedig Caitlin-hez. Eiling tábornok miatt azonban dönteniük kell: együtt vagy külön biztonságosabb-e. Eközben Mason Bridge elmondja Iris-nak, hogy szerinte valami titokzatos folyik a laborban, Stein pedig fontos információkat oszt meg Barryvel az időutazással kapcsolatban.

Flash - A Villám (The Flash)
Flash A Villám sorozat

Az akciófilm sorozatot rendezte: Glen Winter
Szereposztás: Grant Gustin (Barry Allen/The Flash), Candice Patton (Iris West), Rick Cosnett (Eddie Thawne), Danielle Panabaker (Caitlin Snow)

2016.04.19 21:00 Flash – A Villám sorozat 1. évad 13. és 14. rész

Forrás: Viasat3

 

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top