Csaknem elfajult Attila és Norbi veszekedése

A Farm történetének eddigi legnagyobb veszekedése Attila és Norbi között zajlott le és csaknem tettlegességig fajult. Ez történt a Farmon.

A hajnali kelés nem nagyon tetszett a frissen kinevezett malacka vigyázó farmereknek, de megoldották, még ha nehezen is. Cumisüvegből etették az apró konnektor orrúakat, majd maguk mellé fektették őket az ágyba.

Másnap reggel a Szilveszter gazdától kapott virágokat ültették el a farmerek. Ötletesen a FARM szót rakták ki a virágokból.

Sanya kidőlt a sorból! A fitnesz pajta ötletgazdája beteget jelentett és ágyban maradt. Sándor és sok más farmlakó szerint szimulált, Cintia már az ételét is elvette volna. Végül kapott enni, ha nem is annyit, mint a többiek.

Norbi odafigyel a tehenekre

Norbi a Farról

A Farm történetének eddigi legnagyobb veszekedése Attila és Norbi között zajlott le és csaknem tettlegességig fajult. A vita abból robbant ki, hogy Tina tehén lábának ecetes kezelése elmaradt, amit Norbi nem hagyhatott szó nélkül. Szó szót követett, egyik jobban kiabált mint a másik, majd le is köpték egymást, hiába csitította őket Sándor. A nagy vita közepette vették észre, hogy Tina két hátsó lába beleakadt a hintába, segítség nélkül nem tud szabadulni a tehén. Szerencsére sem a veszekedésből, sem a hintás ügyből nem lett nagyobb baj.

Attila végül türtőztette magát

Farm Attila
A nap végére külön feladatot kaptak a fiúk: népdalt kellett költeniük. A zenei részhez felhasználhatták egy ismert népdal dallamát, csak a szöveget kellett hozzá kitalálniuk. Hogy finoman fogalmazzunk: érdekes alkotások születtek…

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top