Verekedés reflektor miatt – gellénházi férfit gyanúsítanak

A közlekedés néha produkál érdekes dolgokat. Egy 47 éves gelénházi férfit arra figyelmeztetett a vele szemben haladó autós, hogy reflektorral közlekedik. Verekedés lett a vége. Rövid rendőrségi hír – 2014. december 2.

Egy 47 éves gelénházi férfi ellen javasolt vádemelést a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság, aki miután Gellénháza és Iborfia között reflektorral közlekedett autójával, súlyos sérülést okozott az őt figyelmeztető autósnak.

Gellénháza és Iborfia között tört ki a verekedés

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 43 éves gellénházi férfi 2014. június 27-én 22 óra 30 perc körüli időben autójával haladt Gellénháza és Iborfia között, amikor észlelte, hogy a vele szemben közlekedő autós reflektort használt. A férfi többször rávillantott az autósra, azonban mivel a szembejövő továbbra sem vette le a fényszórót, megfordult és utána indult, hogy szóban is figyelmeztesse.

A 47 éves gépkocsivezető végül megállt az út mellett, majd a két férfi között szóváltás alakult ki és az is kiderült, hogy korábbról már ismerték egymást. A vita közben a kérdőre vont férfi többször ököllel arcon ütötte a 43 éves másik autóst, aki a földre esett, a másik férfi pedig elhajtott a helyszínről. Az ütések következtében a sértett nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A támadót a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését részben elismerte; azonban úgy nyilatkozott, hogy mindezt azért tette, mert a másik férfi kezében kést látott.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya B. J. gellénházi lakos ellen súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozási iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Zalaegerszegi Járási Ügyészségnek.

Forrás: police.hu

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

A vidéki doktor 21. évad 2. rész tartalma

A vidéki doktor Német tévéfilmsorozat
Osterloh professzor császármetszést végez, ezzel megmenti Maren és kislánya életét. Louisa egészségesen jön a világra. Dr. Jan Bergmann, az újdonsült apa...
Tovább

Jóban Rosszban sorozat 3309. rész tartalma

Jóban Rosszban televíziós sorozat
Konrád alkudozik Rudasékkal, hogy megmentse Alizt és magát. Konrádék megmenekülnek, de az új gengsztereken nem sikerül fogást találni. Kardos és Dóra
Tovább

A betolakodó 1. évad 26. rész tartalma

A betolakodó sorozat
Junior elhatározza, hogy megszökik Tanjával, csakhogy Tanja is megtudja a szörnyű igazságot. Maricruz kolostorba akar vonulni, nehogy Aldon áll...
Tovább

Vélemény, hozzászólás?