Verekedés reflektor miatt – gellénházi férfit gyanúsítanak

A közlekedés néha produkál érdekes dolgokat. Egy 47 éves gelénházi férfit arra figyelmeztetett a vele szemben haladó autós, hogy reflektorral közlekedik. Verekedés lett a vége. Rövid rendőrségi hír – 2014. december 2.

Egy 47 éves gelénházi férfi ellen javasolt vádemelést a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság, aki miután Gellénháza és Iborfia között reflektorral közlekedett autójával, súlyos sérülést okozott az őt figyelmeztető autósnak.

Gellénháza és Iborfia között tört ki a verekedés

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 43 éves gellénházi férfi 2014. június 27-én 22 óra 30 perc körüli időben autójával haladt Gellénháza és Iborfia között, amikor észlelte, hogy a vele szemben közlekedő autós reflektort használt. A férfi többször rávillantott az autósra, azonban mivel a szembejövő továbbra sem vette le a fényszórót, megfordult és utána indult, hogy szóban is figyelmeztesse.

A 47 éves gépkocsivezető végül megállt az út mellett, majd a két férfi között szóváltás alakult ki és az is kiderült, hogy korábbról már ismerték egymást. A vita közben a kérdőre vont férfi többször ököllel arcon ütötte a 43 éves másik autóst, aki a földre esett, a másik férfi pedig elhajtott a helyszínről. Az ütések következtében a sértett nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A támadót a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését részben elismerte; azonban úgy nyilatkozott, hogy mindezt azért tette, mert a másik férfi kezében kést látott.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya B. J. gellénházi lakos ellen súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozási iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Zalaegerszegi Járási Ügyészségnek.

Forrás: police.hu

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Rejtjelek 3. évad 6. rész tartalma

Rejtjelek 3. évad
Roman újabb „szívességet” kér Wellertől. Az így kapott nyom egy filmforgatásra vezérli a csapatot, ahol az egyik stábtagnak köze lehet egy nemzetközi...
Tovább

Halálos fegyver 2. évad 6. rész tartalma

Halálos fegyver sorozat ismertető
Riggs és Murtaugh egy betöréses rablási ügyben nyomoznak, amelynek során az egyik betörőt lelőtte valaki. Riggs attól fél, hogy egy gyerekkori jó barátja...
Tovább

Tóth János 1. évad 52. rész tartalma

Tóth János magyar sitcom
Az előzetesben lévő Léna rájön arra, hogy az egyetlen menekülési útvonal számára, ha Jánosra tereli a gyanút, hisz mindvégig ő volt a cég ügyvezetője...
Tovább

Vélemény, hozzászólás?