Victoria, a rabszolgák megmentője sorozat 1. évad 49. rész tartalma

A tűzijátékot kihasználta Miguelék felrobbantják a sziklát. Victoria, a rabszolgák megmentője (The White Slave) kolumbiai tv-sorozat aktuális epizódja 2016.10.20-án, csütörtöki napon, 17:50-kor kerül képernyőre a Izaura TV-n. Országos tv-premier! Az előzmények és az epizód tartamának rövid összefoglalója. A telenovella megtekintése felnőtteknek ajánlott!

1821-ben járunk, Kolumbia Magdalena tartományában, ahol még sokan akarnak a rabszolgatartásból meggazdagodni.

Az előző rész tartalmából:Victoria megköszöni Octavio atyának, hogy régen megmentette, ezzel bűntudatot keltve a papban.

Victoria, a rabszolgák megmentője tv-sorozat 49. rész

Megérkezik a birtokra a jósnő, és azt jósolja Isabelnek, hogy meg fogja ismerni az apja valódi arcát. Remedios és Trinidad kibékülnek. Victoria ráismer az anyjára, de Lorenza nem hajlandó hinni neki, és miután Abdult tetten éri Nicolas, miközben kifosztaná a házat, a jósnő és férje kénytelen távozni a birtokról. A tűzijátékot kihasználta Miguelék felrobbantják a sziklát. Granados eljön a partira, hogy beszámoljon Nicolasnak Morales szökéséről, de ettől függetlenül a jussát követeli rajta. Julian a szemtanúja lesz, ahogy Miguelék ünnepelve kimásznak a veremből. Candela kihallgatja, ahogy Nicolas és az anyja Moralesről beszélnek, de lebukik.

Victoria, a rabszolgák megmentője sorozat
Szereplők: Nerea Camacho, Orián Suárez, Miguel de Miguel, Modesto Lacen, Norma Martínez, Miroslava Morales, Ricardo Vesga, Cristina Garcia, Mauro Donetti

Forrás: Izaura TV

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top