Éld az életem! tv-sorozat 1. évad 49. rész tartalma

Leonardo úgy érzi, eljött az idő, hogy Palomával komolyabbra fordítsák kapcsolatukat. Éld az életem! (Who Is Who?) amerikai-mexikói tv-sorozat 2016.10.20 csütörtöki epizódja 16:55-kor kerül képernyőre a Izaura TV-n. Országos tv-premier! Az előzmények és az epizód tartamának rövid összefoglalója. A telenovella megtekintése felnőtteknek ajánlott!

Az egymástól messze élő gazdag és szegény fiú valójában ikertestvérek és egyikük sem tud a másik létezéséről, míg útjaik nem keresztezi egymást.

Az előző rész tartalmából: Leonardo biztos benne, hogy Chamoy a felelős Jonathan haláláért, így nyomozást indíttat a rendőrséggel.

Éld az életem! tv-sorozat 49. rész tartalma

Ignacio Chamoyt bízza meg a feladattal, hogy információt szerezzen Palomáról. Sara meglátogatja fiát, s elmeséli neki, miért nem akarja Inés, hogy gyermekei megtudják, volt Pedrónak egy ikertestvére. Leonardo úgy érzi, eljött az idő, hogy Palomával komolyabbra fordítsák kapcsolatukat.

Éld az életem! (Who Is Who?)

Szereplők: Eugenio Siller, Danna Paola, Kimberly Dos Ramos, Jonathan Islas, Laura Flores, Fernando Carrera, Oka Giner, Adrian Di Monte, Daniela Wong

Az aktuális epizódot a csatorna többször megismétli!

Forrás: Izaura TV Sajtószoba

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top