Victoria, a rabszolgák megmentője sorozat 1. évad 50. rész tartalma

Julian és Milagros összevesznek, hiába bizonygatja a nő neki, hogy az érzelmei valósak és hogy gyereket vár. Victoria, a rabszolgák megmentője (The White Slave) kolumbiai tv-sorozat aktuális epizódja 2016.10.21-n, pénteki napon, 17:50-kor kerül képernyőre a Izaura TV-n. Országos tv-premier! Az előzmények és az epizód tartamának rövid összefoglalója. A telenovella megtekintése felnőtteknek ajánlott!

1821-ben járunk, Kolumbia Magdalena tartományában, ahol még sokan akarnak a rabszolgatartásból meggazdagodni.

Az előző rész tartalmából:A tűzijátékot kihasználta Miguelék felrobbantják a sziklát.

Victoria, a rabszolgák megmentője tv-sorozat 50. rész

Victoria eléri, hogy Lorenza ismét emlékezzen a múltjára. Nicolas az erdőbe viszi Candelát, hogy végezzen vele, de ennek Isabelita a szemtanúja lesz, és sírva elfut, de közben összefut Trinidaddal. Julian lemászik Siervóhoz, és felfedezi az alagutat, megígéri Miguelnek, hogy nem szól róla senkinek. A márkinő és Alicia nővér elakadnak, mert a hajó nem megy tovább, így egy kenuval kell a maradék utat megtenniük. Bume nem hajlandó dolgozni, ezért megkorbácsolják. Julian és Milagros összevesznek, hiába bizonygatja a nő neki, hogy az érzelmei valósak és hogy gyereket vár. Victoria elmondja az apjának, hogy Lorenza él. Trinidad bosszút esküszik Candela miatt.

Victoria, a rabszolgák megmentője sorozat
Szereplők: Nerea Camacho, Orián Suárez, Miguel de Miguel, Modesto Lacen, Norma Martínez, Miroslava Morales, Ricardo Vesga, Cristina Garcia, Mauro Donetti

Forrás: Izaura TV

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top