Victoria, a rabszolgák megmentője sorozat 1. évad 52. rész tartalma

Trinidad meg akarja ölni Isabelitát, de ezt Miguel megakadályozza. Victoria, a rabszolgák megmentője (The White Slave) kolumbiai tv-sorozat aktuális epizódja 2016.10.25-n, keddi napon, 17:50-kor kerül képernyőre a Izaura TV-n. Országos tv-premier! Az előzmények és az epizód tartamának rövid összefoglalója. A telenovella megtekintése felnőtteknek ajánlott!

1821-ben járunk, Kolumbia Magdalena tartományában, ahol még sokan akarnak a rabszolgatartásból meggazdagodni.

Az előző rész tartalmából:Isabelita szembesíti apját azzal, hogy látta, amit Candelával művelt.

Victoria, a rabszolgák megmentője tv-sorozat 52. rész

Morales szabadon ereszti a lovakat, és míg mindenki azokat kergeti, megtámadja az őröket, és Julant is megsebesíti. A zűrzavart kihasználva Trinidad kiszabadítja Isabelitát, és elfut vele. Mivel Miguel tudja, hogy Trinidadot a bosszú hajtja, utánuk megy. Trinidad meg akarja ölni Isabelitát, de ezt Miguel megakadályozza, és elkergeti Trinidadot. Bume szintén elvonul a felfordulásban, és öngyilkos lesz. Morales lelövi Nicolast, majd bűntudatában önmagával is végez. Míg Tarazona doktor Nicolas, Milagros Julian életéért küzd. Az igazi márkinő és Alicia nővér mindeközben megérkezik Amerikába, azonban a férfiak, akik elhozták őket, Santa Martától jóval messzebb rakják ki őket, és elrabolják mindenüket.

Victoria, a rabszolgák megmentője sorozat
Szereplők: Nerea Camacho, Orián Suárez, Miguel de Miguel, Modesto Lacen, Norma Martínez, Miroslava Morales, Ricardo Vesga, Cristina Garcia, Mauro Donetti

Forrás: Izaura TV

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top