Victoria, a rabszolgák megmentője sorozat 1. évad 57. rész tartalma

Miután nem maradt pénzük, Nicolas elhatározza, hogy kihasználva a tábornok tehetetlenségét, megszerzi a kormányzói posztot. Victoria, a rabszolgák megmentője (The White Slave) kolumbiai tv-sorozat aktuális epizódja 2016.11.01-n, keddi napon, 17:50-kor kerül képernyőre a Izaura TV-n. Országos tv-premier! Az előzmények és az epizód tartamának rövid összefoglalója. A telenovella megtekintése felnőtteknek ajánlott!

1821-ben járunk, Kolumbia Magdalena tartományában, ahol még sokan akarnak a rabszolgatartásból meggazdagodni.

Az előző rész tartalmából:Victoria úgy dönt, hogy vissza kell térnie a birtokra, hogy segítsen megszökni az apjának.

Victoria, a rabszolgák megmentője tv-sorozat 57. rész

A rabszolgákat Lorenza elvezeti egy biztonságos helyre, ahol tábort vernek. Az igazi márkinő és Alicia nővér megérkeznek Santa Martába, ahol felkeresik a templomot. Azonban Octavio atya szerint nem lenne bölcs a birtokra menniük, inkább Adelát hívja a templomba, ahol a márkinő mindenről beszámol neki. Miután nem maradt pénzük, Nicolas elhatározza, hogy kihasználva a tábornok tehetetlenségét, megszerzi a kormányzói posztot. Tarazona doktor asszisztensi munkát ad Isabelnek. Márquez tábornokot és az embereit elfogja Miguel, és ráveszi a tábornokot, hogy vigyen el egy üzenetet a földbirtokosoknak, hogy tárgyalásokba kezdhessenek.

Victoria, a rabszolgák megmentője sorozat
Szereplők: Nerea Camacho, Orián Suárez, Miguel de Miguel, Modesto Lacen, Norma Martínez, Miroslava Morales, Ricardo Vesga, Cristina Garcia, Mauro Donetti

Forrás: Izaura TV

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top