A Yokohama W.Drive V905 téligumi – ne érje be kevesebbel!

A forradalmi téli kezelhetőség mellett tette le a voksát a Yokohama téligumi, amikor legújabb abroncsát piacra dobta.

A Yokohama téligumi W.Drive V905 a nagyteljesítményű autók és a SUV-ok abroncsa.

A Yokohama téligumi előnyei közé a következőket sorolhatjuk:

  • Megnövelt hó- és vízelvezetés
  • Kiváló nedves tapadás,
  • Jobb üzemanyag hatékonyság,
  • Extrém vízelvezető teljesítmény hóban és esőben,
  • Biztos vezetési élmény nagy sebességű haladásnál,
  • üzemanyag takarékos alacsony gördülési ellenállású téli gumiabroncs,
  • Kiváló futásteljesítmény.

A Yokohama téligumi abroncs tervezésekor számtalan újítást is bevetettek, ilyen a széles ferde hornyok és a variálható szögű oldalsó hornyok kialakítása, a BluAerth jelölés, ami az üzemanyagtakarékosságot jelöli, a narancsolaj használata gyártáskor, a kerületi hornyok valamint a teljesen új profil. A variálható szögű oldalsó hornyok és a cikk-cakk egyenes hornyok megnövelt oldalsó stabilitást garantálnak kanyarodáskor és a havas valamint a jegesebb útszakaszokon is. A széles ferde hornyok a kiváló vízelvezetésről gondoskodnak sárban és vizes útfelületen egyaránt. A latyakos és vizes felületen teljesen megakadályozza a felúszást.

A Yokohama téligumi abroncs elbír a havas latyakos úttal

Az optimális keménységnek köszönhetően a jégen maximált tapadófelülettel elhajlás alatt és él hatás a fékhatás elvesztése nélkül párosul a tökéletes abroncsnál. A keménységnek köszönhetően a megnövelt teljesítmény havon és a jégen is egyaránt maximális. Betörési periódus nélkül havon és jégen egyaránt optimális teljesítményt nyújt a kerületi mikrolamelláknak köszönhetően. A maximális él összeg és fül horony a vontatási teljesítményét javítja az abroncsnak. A Yokohama téligumi új profilja sokkal nagyobb tapadást garantál a jeges és havas utakon egyaránt, hiszen vékony és hosszú az új tapadási felület. A szilika végzárt összetevő szélesebb hőmérsékleti skálán mozogva nyújt biztos tapadást és alacsonyabb fogyasztást. A vizes és száraz felületen a gumiban lévő narancsolaj biztosítja a nagyobb tapadást. A Yokohama téligumi már több mint 100 országban elérhető a világ minden táján.

Az 1917. októberében megalapított cég ma már közel 20 000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte. A cég kutatásra és fejlesztésre több területen is koncentrál. Nyersanyag, termék design, tesztelések és a minőség-ellenőrzés. A Hiratsuka gyárban egy kutató komplexum is működik, amely minden igényt tökéletesen kielégít. Minden eszközzel felszerelték, amely a körültekintő fejlesztés alapját képezi. A RADIC mellett még összesen két tesztközpont található meg, az egyik a D-PARC a másik a T MARY. A teszt pályákon 45 fokos dőlésszögű oválpálya is megtalálható és 20 különböző útfelület. A tesztpályák segítségével szinte minden körülményt képesek szimulálni, így a termékfejlesztés nem ismer határokat.

Legyen szó téli vagy nyári gumiról, a Yokohama mindenre tökéletese megoldást kínál. A folyamatos innovációk, a gazdag és minőségi tesztpálya kínálat mindent megad, ami a jó abroncsok kifejlesztéséhez szükséges. Érdemes a Yokohama kínálatát a kereskedőknél áttekinteni és a téli szettet okosan, alaposan átgondolva kiválasztani. A japánok precizitása mindig is ismert volt, ettől most sem térnek el, így az egyik legmegbízhatóbb abroncsgyártó a Yokohama, amit valaha ismertünk. Az ADAC teszteken is jó eredményt elérő abroncsai minden időjárási körülményre kínálnak megoldást, így nem érdemes ezt a lehetőséget sem szem elől téveszteni. A teszteket áttekintve talán könnyebb lesz a választás is.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top