A hatalom hálójában 5. évad 7. rész tartalma

Channing őrjöng, amikor rájön, hogy Rutger a háta mögött meg akarta szerezni az információkat a… A hatalom hálójában 5. évad 7. rész tartalma részletesebben a hirdetés alatt! RTL Klub sorozat premier!

Vetítés időpontja: 2017-02-23. csütörtök, 00:25-kor
Korhatár: 16
Tv-csatorna:

Az 5. évad
Patty háborúban áll az egész világgal, amióta megnyerte unokája gyermek-elhelyezési perét. Családja is megosztottá válik, ráadásul egy ideje rémálmok gyötrik és Ellen továbbra is ellenséges. A népszerű Channing McLaren felkéri egy veszélyes, de nagyszabású ügyhöz, ami minden eddiginél nagyobb kihívás.

Az epizód címe: Vihar előtt

A hatalom hálójában 5. évad 7. rész tartalma

Channing őrjöng, amikor rájön, hogy Rutger a háta mögött meg akarta szerezni az információkat a Szamurájtól. De azért átnézi a dokumentumokat, és eljut Bruce Davis-hez, aki megadja az egyik informátora nevét. Ellen és Patty Maine-ben találkoznak azzal az informatikai szakemberrel, aki a Princefield szervereit megvizsgálta.

A hatalom hálójában 5. évad 7. rész

Előzmények: Patty Hewes, a New York-i ügyvédnő mindig az igazságért harcol, ugyanakkor ennek eléréséhez, ha kell, nem válogat a bevetendő eszközökben. A szakmában osztatlan gyűlölet övezi, a volt és leendő ügyfelek között azonban komoly népszerűségnek örvend a hatalom birtokosaival szemben sokszor sikerre vitt keresztes hadjárataival.

Forrás, fotók: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top