A hatalom hálójában 5. évad 9. rész tartalma

A tárgyalás előtti tanúmeghallgatáson Patty sarokba szorítja Rutgert a Helmut Torbennel kötött … A hatalom hálójában 5. évad 9. rész tartalma részletesebben a hirdetés alatt! RTL Klub sorozat premier!

Vetítés időpontja: 2017-03-02. csütörtök, 00:25-kor
Korhatár: 16
Tv-csatorna:

Az 5. évad
Patty háborúban áll az egész világgal, amióta megnyerte unokája gyermek-elhelyezési perét. Családja is megosztottá válik, ráadásul egy ideje rémálmok gyötrik és Ellen továbbra is ellenséges. A népszerű Channing McLaren felkéri egy veszélyes, de nagyszabású ügyhöz, ami minden eddiginél nagyobb kihívás.

Az epizód címe: Galamb a tetőn

A hatalom hálójában 5. évad 9. rész tartalma

A tárgyalás előtti tanúmeghallgatáson Patty sarokba szorítja Rutgert a Helmut Torbennel kötött megállapodás miatt. Channing ezért kirúgja régi bizalmasát, aki felkeresi Pattyt, és alkut ajánl neki. Ellen egy magánnyomozó segítségével megtalálja férfit, aki korábban végezni akart vele. Patrick ismét a nő életére akar törni a tetőn, ahová Ellen gyakran feljár a galambokhoz.

A hatalom hálójában 5. évad 9. rész

Előzmények: Patty Hewes, a New York-i ügyvédnő mindig az igazságért harcol, ugyanakkor ennek eléréséhez, ha kell, nem válogat a bevetendő eszközökben. A szakmában osztatlan gyűlölet övezi, a volt és leendő ügyfelek között azonban komoly népszerűségnek örvend a hatalom birtokosaival szemben sokszor sikerre vitt keresztes hadjárataival.

Forrás, fotók: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top