A hatalom hálójában 5. évad 10. befejező rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Miután Patty rákényszeríti Rutgert, hogy az ő oldalán tanúskodjon Channing ellen, Ellen kénytelen… A hatalom hálójában 5. évad 10. rész tartalma részletesebben a hirdetés alatt! RTL Klub sorozat premier!

Vetítés időpontja: 2017-03-02. csütörtök, 01:25-kor
Korhatár: 16
Tv-csatorna:

Az 5. évad
Patty háborúban áll az egész világgal, amióta megnyerte unokája gyermek-elhelyezési perét. Családja is megosztottá válik, ráadásul egy ideje rémálmok gyötrik és Ellen továbbra is ellenséges. A népszerű Channing McLaren felkéri egy veszélyes, de nagyszabású ügyhöz, ami minden eddiginél nagyobb kihívás.

Az epizód címe: Végső fordulat (évadzáró epizód)

A hatalom hálójában 5. évad 10. rész tartalma

Miután Patty rákényszeríti Rutgert, hogy az ő oldalán tanúskodjon Channing ellen, Ellen kénytelen megzsarolni Torbent. Meggyőzi, hogy a saját érdekében szabaduljanak meg Simontól. Rutger eltűnésével Patty elveszíti az egyetlen tanút, akire felépíthette volna a vádat, így kénytelen visszavonni a keresetet. Ellen nem örülhet sokáig a sikernek, mivel közeleg a gyermekelhelyezési per is, amiben Michael oldalán tanúskodik Patty ellen. A koronatanújuk az a Patrick Scully lenne, aki korábban meg akarta ölni. Egy váratlan fordulat azonban örökre megváltoztatja Ellen sorsát.

A hatalom hálójában 5. évad 10. rész

Előzmények: Patty Hewes, a New York-i ügyvédnő mindig az igazságért harcol, ugyanakkor ennek eléréséhez, ha kell, nem válogat a bevetendő eszközökben. A szakmában osztatlan gyűlölet övezi, a volt és leendő ügyfelek között azonban komoly népszerűségnek örvend a hatalom birtokosaival szemben sokszor sikerre vitt keresztes hadjárataival.

Forrás, fotók: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top