A hatalom hálójában 5. évad 8. rész tartalma

Channing elmondja Ellennek, hogy a brókerbotrányban érdekelt Helmut Torben az egyik legfőbb… A hatalom hálójában 5. évad 8. rész tartalma részletesebben a hirdetés alatt! RTL Klub sorozat premier!

Vetítés időpontja: 2017-02-23. csütörtök, 01:25-kor
Korhatár: 16
Tv-csatorna:

Az 5. évad
Patty háborúban áll az egész világgal, amióta megnyerte unokája gyermek-elhelyezési perét. Családja is megosztottá válik, ráadásul egy ideje rémálmok gyötrik és Ellen továbbra is ellenséges. A népszerű Channing McLaren felkéri egy veszélyes, de nagyszabású ügyhöz, ami minden eddiginél nagyobb kihívás.

Az epizód címe: Örökség

A hatalom hálójában 5. évad 8. rész tartalma

Channing elmondja Ellennek, hogy a brókerbotrányban érdekelt Helmut Torben az egyik legfőbb támogatója. Ezt Ellen el akarja hallgatni, de valahogy mégis Patty tudomására jut. Kate felkeresi Michaelt, és megkéri, hogy találkozzon a halottnak hitt nagyapjával. Ellen végre le akar számolni a múlttal, ezért ki akarja deríteni, hogy ki volt az a férfi, aki öt évvel korábban megtámadta Patty lakásában.

A hatalom hálójában 5. évad 8. rész

Előzmények: Patty Hewes, a New York-i ügyvédnő mindig az igazságért harcol, ugyanakkor ennek eléréséhez, ha kell, nem válogat a bevetendő eszközökben. A szakmában osztatlan gyűlölet övezi, a volt és leendő ügyfelek között azonban komoly népszerűségnek örvend a hatalom birtokosaival szemben sokszor sikerre vitt keresztes hadjárataival.

Forrás, fotók: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top