Ádám Krisztián esett ki a Rising Star vasárnapi adásában

Az idei első Rising Star Ádám Krisztián kiesését hozta. Azok közül az énekesek közül, akik TOP11-ben nem emelték fel a falat, Kovács Gyopár lett az utolsó, ő választhatott magának párbajellenfelet. A párbaj végül az ő sikerét hozta…

2015-ben sem hiányozhat a Rising Star élő showból az egyik legizgalmasabb zsűri: Kerényi Miklós Gábor, Pásztor Anna, Feke Pál, Mező Misi. A két műsorvezető sem változott Ördög Nóra és Majka. A rövid névsorolvasás után lássuk a versenyzőket!

Rising Star – TOP11

A Rising Star tehetségkutató TOP11 vetélkedése során Peter Srámek énekelt először, a Wham! – Wake Me Up Before You Go-Go című dalával simán vette az akadályt, 73%-kal emelte fel a falat.

Másodikként Fehérvári Gábor Alfréd lépett a színpadra és lépett a TOP10-be. John Newman – Cheating című slágerét adta elő, megfejelve Peter pontszámát 75%-kal vette az akadályt!

A Rising Starba visszajutott (Halleluja!) Várhegyi Lucas Palmira tovább emelte a színvonalat, még magasabb pontszámot ért el, mint az előző két énekes: a Kiss From a Rose című dal 79%-ot és TOP10-et ért a fiatal énekesnek.

Várhegyi Lucas Palmira - Rising Star 2014

Ádám Krisztián következett a Várj című Back II Black számot énekelte, mellyel megosztotta a zsűrit: két igent és két nemet kapott. Mező Misi és KERO bízott benne, de ez is kevés volt a biztos továbbjutáshoz. Az elért 44% nem emelt falat, így Krisztián veszélyzónába került!

Profi énekes jött a fal mögé Gondi Helén személyében. Alicia Keys – Girl on Fire című dalát adta elő, mely a zsűrinél nem aratott egyértelmű sikert, ennek ellenére minden igent nyomtak a produkcióra. A nézők is letették a voksot Helén mellett: negyedikként lépett a TOP10-be, 81%-kal.

Kovács Gyopár szállt a dallal, de nem elég magasra. Pásztor Anna bizalmat szavazott a fiatal énekesnek, a többi zsűritag azonban nemmel voksolt a Caramell –  Szállok a dallal című dalát felelevenítő produkcióra: a 43%-kal az utolsó helyre csúszott a veszélyzónában. Ezt a pozíciót a műsor végéig megtartotta, azaz ő választhatott magának párbajellenfelet.

A kevésbé sikerült előadást egy egyértelmű siker követte: Czibi Norbert a Take That – Relight My Fire című slágerével felrepítette a falat, magabiztosan, 83%-kal jutott tovább.

Rising StarUdvarias Anna a legutóbbi adásban a legutolsó pillanatban emelte fel a falat, a dal utolsó szótagjának kiejtése után volt meg a falemelő 70%! Ezen az estén a Liza Minnelli – New York, New York című slágerét énekelte, melyet már többször előadott színpadon. Most 62%-kal a veszélyzónába került, nem sikerült felemelnie a falat. Mező Misi egyedüliként szavazott nemmel  a zsűriből, de az ő szavazata sem emelt volna fel a falat…

Polgárpukkasztó Palmer Izsák a szívekre szeretett volna hatni a The Lumineers – Ho Hey című dallal. Szerencsés dalválasztás, remek előadás és falemelés lett a produkció vége. 75%-kal jutott a TOP10-be annak ellenére, hogy kisebb megfázás miatt hangproblémái voltak.

Profi párbajozó Szén Alexandra, már kétszer kellett a műsor végén énekelnie, igaz, mindkétszer győztesként jött ki a párbajból. Ezen az estén Conchita Wurst – Rise Like A Phoenix című számát adta elő. A 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál győztes dala azt jelentette Alexandrának, hogy ezen az estén biztosan nem kellett párbajoznia: 86%-kal felemelte a falat. Az est legzajosabb sikerét aratta le, nem érdemtelenül!

A Rising Star TOP11 versengését – a két párbajdal előtt – Singh Viki produkciója zárta. Wolf Kati – Szerelem miért múlsz? című dalával 81%-ot ért el és felemelte a falat. A továbbjutása egy percig nem forgott veszélyben.

TOP11 – a párbaj

Kovács Gyopár - Rising Star 2014Az összes énekes előadta produkcióját, hárman maradtak a veszélyzónában: Udvarias Anna, Ádám Krisztián és Kovács Gyopár. Utóbbi döntött, azaz Ádám Krisztián személyében párbaj ellenfelet választott magának, így Udvarias Anna automatikusan továbbjutott.

A párbajt kihívóként Gyopár kezdte, aki felemelt fallal énekelte Sea – Titanium című számát. Három zsűritag igen szavazatával összesen 62%-ot gyűjtött össze. Ezt kellett az utána következő Ádám Krisztiánnak megugrania, aki Máté Péter – Majdnem szerelem volt című dalával kezdte a párbajt.

TV2
Fotók: TV2 Sajtószoba

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top