Attila a három gyermekes anyukával akar párbajozni

Két olyan anyuka is van még a Farm játékosai között, akiért három gyermek izgul otthon. Brigi és Dóri közül utóbbira kötötte Attila a piros kendőt, azaz vele akar megküzdeni a következő párbajon, mely neki egymás után a harmadik, Dórinak a második megmérettetése lesz.

Gergő védettsége miatt – melyet a tojást a vágódeszkán a legtovább tartó címmel ért el – nem mehet párbajozni, bár a kihívó döntését ismerve nem is kellett volna ettől nagyon tartania. Gábor kaphatta volna a piros kendőt, mivel heti gazdaként ő döntött úgy, hogy a szóba jöhető összes többi játékos közül a Farm következő párbaján Attila legyen a kihívó. Mégsem ő kapta a piros kendőt…

Cintia szinte a tanyasi valóságshow elejétől fasírtban van Attilával és ezt a kihívás előtt sem rejtette véka alá, amikor a füstölő készítésekor alaposan összekapott vele. Ő is megúszta a megmérettetést.

Brigi azért lehetett bajban, mert Attila Gergő dolgoztatásával akarta őt kiváltani: fel szerette volna kínálni Kongó gazdájának, hogy amennyiben elvégzi az ő munkáját is, akkor nem viszi ki Brigit párbajozni. Gergő azonban azonnal leállította, még mielőtt előadhatta volna tervét. Brigi mégsem megy most párbajozni, köszönhetően talán annak a fura vonzódásnak, ami néhány napja tapasztalható nála Attila irányában. (Nem is tetszik ez Gergőnek!)

Dórit választotta Attila ellenfelének

Dóri a Farm játékból

Dóri fog megküzdeni Attilával, aki szerint azért, mert őt tartja a Farmon a leggyengébb láncszemnek. Attila alaposan meglepte választásával a többi farmert, akik a kihívás után értetlenkedve beszélték meg a történteket. Gergő szerint azért Dórit hívta ki Attila, mert a többi játékostól fél…

Forrás: RTL
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top