A Bagi Nacsa Show – megújult a humorista duó műsora

A Bagi-Nacsa páros 2016. március 3-tól kéthetente, csütörtökönként a Duna TV-n mutatja be új műsorát, melynek címe: A Bagi Nacsa Show. Bagi Iván és Nacsa Olivér showműsora a paródiákra épül, de lesz beszélgetős része is a műsornak.

Megújult formátummal és még több poénnal tér vissza a Duna TV képernyőjére Magyarország két elválaszthatatlan humoristája, Bagi Iván és Nacsa Olivér. A páros „A BagiNacsaShow” című új műsorában ismét felejthetetlen átváltozásokra lehet számítani: Iván és Olivér elhozza a nézőknek a sztárvilág színét-javát, soha nem látott exkluzív anyagokkal jelentkeznek, valamint természetesen olyan külföldi „kapcsolásokat és bejelentkezéseket” is láthatunk majd, amelyeket sehol máshol.

A műsor továbbra is alapvetően a paródiára épül, de a talk-show rész nagyobb hangsúlyt kap, több vendég és több beszélgetés lesz a műsorban. Minden adásban lesz egy régi motoros a szakmából és egy új tehetség is a fiatal generációból – mondta Bagi Iván.

Új rovatokkal is készülünk, ilyen például a Vers tudodkinek, amelyben híres színészek szavalják el drámaian a nem túl kifinomult nyelvezettel íródott popslágereket – tette hozzá Nacsa Olivér.

Aggodalomra azonban semmi ok, aktuálpolitikai témák is terítékre kerülnek a két humorista sajátos stílusában.

A Bagi Nacsa Show - megújult a humorista duó műsora

Az első epizódban meghatározó politikusok mellett a Duna TV két sikersorozatának szereplőivel találkozhatunk, hiszen Don Matteo és A hegyi doktorból ismert Dr. Burgner is tiszteletét teszi a műsorban. Vajon mi sül ki egy ilyen rendhagyó találkozásból? Kiderül március 3-án este a Duna TV-n.

A Bagi Nacsa Show kéthetente, csütörtök este 20:40-től látható a Duna közszolgálati csatorna műsorán.

Forrás: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top