Tag Archives: állatkert

Állatkert: elsősorban vadállatokat mutatnak meg a nagyközönségnek. Itt azokat a híreket találja, amelyek az állatkerttel kapcsolatosak.

Az állatok világnapja 2013. október 4 – 6. | Szeged

Több rendezvénnyel készül megünnepelni az Állatok Világnapját a Szegedi Vadaspark. Pénteken az óvodásokat és iskolásokat, míg vasárnap a családokat várják a Vadasparkba. A hét utolsó napján akadályversenyt rendeznek, ahol a látogatóknak az állatok bőrébe bújva kell majd megmérkőzniük egymással, de ekkor tartják az Örökbefogadók Napját is. Forrás: MTI/ÖS | 2013. 10. 02 Tisztelgés az állatok… Read More »

Elsősorban a gyerekeknek alakítja át a Vidám Parkot az állatkert

A gyerekek örömére magyar népmesék által ihletett meseparkot és egy a szubtrópusi növény- és állatvilágot bemutató családi élményparkot tervez a Fővárosi Állat- és Növénykert a Vidám Park jelenlegi területére, amelyet 2013. október 1-vel vesz át. Budapest, 2013. szeptember 19., csütörtök (MTI) Családi szórakoztatóparkot tervez a Vidám Park helyén az állatkert A Magyar mesepark elsősorban a… Read More »

Kárpáti Rebeka szépségkirálynő a Mackó Lakomán

Kárpáti Rebeka, a Miss Universe Hungary 2013. cím boldog tulajdonosa nem mindennapi feladatra vállalkozik. Az állatok szeretete eddig sem állt távol az ifjú szépségtől, de most igazán “vakmerő” tettre készül a jótékonyság jegyében. Budapest, 2013. szeptember 11., szerda (OTS) Kárpáti Rebeka medvebocsot fogad örökbe! A Veresegyházi Medveotthonban élő, HUGI névre hallgató ifjú medvét szeretné örökbe… Read More »