Finom húsétel a magazinban: az iszákos pörkölt elkészítésének részletes leírása, a hozzávalók ismertetése és az elkészült étel fotója.
fortélyok
Csavar berozsdásodásának megelőzése
Csavar berozsdásodásának megelőzése a legjobb módszer arra, hogy megelőzzük a rozsdás csavar okozta problémákat! Egy régi fortély.
Zöldségek és gyümölcsök főzése értékvesztés nélkül
Zöldségek és gyümölcsök főzése esetén csökken azok tápanyagtartalma. De nem az összes! Kiderül hogy mit tehetünk a tápanyagvesztés ellen.
Fortély a háztartásban: megsárgult az alsónemű!
Három hagyományos fortély a megsárgult fehérnemű kifehérítésére, amit már nagymamáink is alkalmazhattak a maguk idejében!
Fortély a konyhában: elrontott ételek feljavítása
Mit tegyünk, ha nem fő meg időre, ha csomós maradt a rántás, ha hagytuk megpenészedni a lekvárt, ha elsóztuk az ételt, ha leégett a hús? Konyhai fortélyok - Az elrontott ételek feljavítása.
Bográcsozás, nyársonsütés a szabadban
Itt a bográcsozás, a nyárson sütés időszaka, irány a szabadba! Van pár fortélyunk a szabadban sütéshez és a bográcsozáshoz.
A jó csevapcsicsa titka
Adunk pár használható tippet ahhoz, hogy sikerüljön odahaza egy igazán jó csevapcsicsát elkészíteni.
Bogrács tisztítás vegyszerek nélkül
A bogrács tisztítása tovább tart, ha mosogatószerrel próbálkozunk Főzzünk a szabadban! A nyári szabad tűzön készített ételek három nagy csoportja, az elkészítés módja szerint: – roston sütés, – bográcsozás, – nyárson sütés. A kertekben, erdei tűzgyújtó helyeken a főzésnek – a közösség építő szerepén túl – gasztronómiailag az a fő értéke, hogy a szabadban készül...