Csúcsformában sorozat 1. évad 4. részének tartalma

Az epizód címe: A kapocs. Bombamerényletek áldozatai között keresnek összefüggést a nyomozók, de látszatra nincs semmi kapocs. A Csúcsformában amerikai akcióvígjáték-sorozat első évadának 4. részét 2016.08.26-án 22:15 órától vetíti az RTL Klub. Az epizód tartalmából. Országos tévépremier. Az egyes epizódok megtekintése 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Előzmények: 1998-ban Jackie Channel és Chris Tuckerrel a főszerepben készült egy mozifilm is Csúcsformában címmel. A sztori a sorozatban is hasonló: a fegyelmezett hongkogi nyomozó kénytelen együttműködni a szeleburdi amerikai kollégájával…

Csúcsformában 1. évad 4. rész tartalmából

24 órán belül két személy is meghal egy bombamerényletben. Az áldozatokban gyakorlatilag semmi közös nincs – legalábbis a személyiségükben és az életvitelükben nem igen. Carteréknek rá kell jönniük, hogy mi a kapocs. Eközben Lee identitásválsággal küzd, mert új lakást kell találnia. Gerald nagylelkűen felajánlja, hogy segít neki, de úgy tűnik, hogy inkább hátráltatja a nyomozókat.

Csúcsformában amerikai sorozat

Szereplők: Justin Hires (Carter), Jon Foo (Lee), Aimee Garcia (Didi Diaz), Page Kennedy (Gerald), Wendie Malick (Lindsay Cole)

Forrás: http://rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top