Czibi Norbert és Tóth Vera: Nem kell valaki másé

Czibi Norbert és Tóth Vera - Rising Star

Czibi Norbert partnere február 1-én vasárnap a Rising Starban a duettek estjén Tóth Vera volt, akivel a Nem kell valaki másé című dalt adták elő. Nézzük újra a produkciót!

A Rising Star ismét csavart egyet a szabályokon! Az élő showban sztárpartnerrel kezdték a küzdelmet az énekesek. A két legtöbb pontot elérő versenyző automatikusan bekerült a következő adásba, míg a többi öt énekes a veszélyzónába került, így újra kellett énekelnie, de immár egyedül.

Czibi Norbert – partnere a sztárduettben Tóth Vera volt- vajon hogyan teljesített a verseny első részében? Nézzük újra a produkciót!

Rising Star videó: Nem kell valaki másé

Czibi Norbert és Tóth Vera

{adinserter 11}


A zsűri szerint pont Vera kellett ahhoz, hogy Norbi kizökkenjen a kényelmi zónájából és egy kicsit dögösebb legyen.

A hétvégi Rising Star adásában a hazai könnyűzene sztárjai segítették az énekeseket. Duettet énekelt Csepregi Éva, Király Viktor, Takács Nikolas, Tóth Vera, Kasza Tibi, Dér Heni és Keresztes Ildikó.

A sztárduettek után csak két biztos továbbjutója volt a Top7-nek: Singh Viki és Várhegyi Lucas Palmira! A többiek a veszélyzónába kerültek, akik egy újabb produkció bemutatásával döntöttek arról, hogy ki az, akinek véget ér a Rising Star.

Ezen az estén Kovács Gyopár esett ki a versenyből.

{adinserter 4}
TV2

 

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top