Czibi Norbert: Feeling Good – Rising Star videó 2014

Czibi Norbert vasárnap este a Rising Star élő showban Nina Simone – Feeling Good című dalával tovább jutott. A december 21-i élő adásban meggyőzte a közönséget és a zsűrit is arról, hogy helye van a legjobbak között. Nézzük újra a produkciót!

86%-ot ért a produkció, így nem volt kérdéses, hogy Norbi bejut-e a következő fordulóba.

A Rising Star énekesei egymás után léptek színpadra, hogy megemeljék azt a bizonyos falat. Itt a célegyenesben minden versenyző fal mögött kezdett énekelni és 70% elérése után automatikusan kvalifikálta magát a következő adásba. Azok, akik nem érték el a 70%-ot, azaz nem emelték fel a falat, úgynevezett veszélyzónába kerültek. Czibi Norbert vajon elkerülte a veszélyzónát? Lássuk a produkciót!

Rising Star videó: Nina Simone – Feeling Good

Czibi Norbert

{adinserter 11}


A Rising Star a TV2 falemelő énekes tehetségkutató műsora, melyben a nézők aktív részesei lehetnek adott versenyző továbbjuttatásában akkor, ha okostelefonjuk segítségével letöltik az ingyenes Rising Star applikációt és szavaznak a versenyzőre. A zsűrinek a szavazata 7%-kal esik latba, a versenyzőknek 70%-ot kell elérniük ahhoz, hogy felemelkedjen a fal, azaz tovább jussanak a következő fordulóba.

Czibi Norbert a Rising Star élő showban Nina Simone – Feeling Good dalával a zsűrinek és a közönségnek köszönhetően bejutott a falemelő zenei vetélkedő következő adásába!

Rising Star videó: Czibi Norbert párbajdala - Rising Star 2014

A második versenyzőtől búcsúztunk a kieséses szakaszban. A vasárnapi Rising Star, a TV2 interaktív tehetségkutató műsorában a második kieső a Sárközy testvérpár. Az egy héttel ezelőtti showban Heiser Ádám esett ki, rajtuk kívül Majka és az angyali Ördög Nóra műsorvezetők, a zsűri és a továbbjutott versenyzők a következő show biztos résztvevői. És Ön?

{adinserter 4}
TV2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top