Czibi Norbert: Homok a szélben – Rising Star veszélyzóna

Czibi Norbert február 1-én vasárnap a Rising Starban a duettek estjén veszélyzónába került, de a Homok a szélben című dallal végül továbbjutott. Nézzük újra a produkciót!

A Rising Star ismét csavart egyet a szabályokon! Az élő showban sztárpartnerrel kezdték a küzdelmet az énekesek. A két legtöbb pontot elérő versenyző automatikusan bekerült a következő adásba, míg a többi öt énekes a veszélyzónába került, így újra kellett énekelnie, de immár egyedül.

Czibi Norbert a duett alapján nem tudta biztosítani a helyét a TOP6-ban, így még egy dalt el kellett énekelnie – immár sztárpartner nélkül! Nézzük újra a produkciót!

Rising Star videó: Homok a szélben

Czibi Norbert

{adinserter 11}


Czibi Norbret a Korál klasszikusával vitathatatlanul jutott tovább.

A Rising Star szavazói bázisa folyamatosan bővül, a műsor ingyenes telefonos applikációját már 484 834-en töltötték le. Ezen a héten összesen 1 232 815 voks érkezett a versenyzőkre, átlagosan 102 735-en szavaztak egy énekesre.* Hogy Czibi Norbert hány szavazatot kapott? Eleget ahhoz, hogy tovább jusson a következő fordulóba!

A Rising Star TOP6 mezőnye: Várhegyi Lucas Palmira, Singh Viki, Gondi Helén, Peter Srámek, Fehérvári Gábor Alfréd és Czibi Norbert.

Ezen az estén Kovács Gyopár esett ki a versenyből.

*Forrás: TV2 Sajtószoba

{adinserter 4}
TV2

Czibi Norbert énekes

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top