Czibi Norbert: Skyfall – Rising Star videó 2015

Rising Star videó: Czibi Norbert Czibi Norbert a vasárnap esti Rising Star élő showban Adele – Skyfall című dalát énekelte. Nézzük újra a produkciót!

Czibi Norbert a párosok csatájában Fehérvári Gábor Alfréddel csapott össze és nyert.

A Rising Star énekesei ezen az estén párosával léptek színpadra, hogy legyőzzék a számukra kijelölt énekest, elkerülve ezzel a veszélyzónát. A páros vesztese az adás végéig izgulhatott, hogy vajon neki kell-e párbajoznia azért, hogy a TOP9-be kerülhessen.

Rising Star videó: Adele – Skyfall

Czibi Norbert

{adinserter 11}


Czibi Norbert a Rising Star élő showban Adele – Skyfall dalával a zsűrinek és a közönségnek köszönhetően bejutott a falemelő zenei vetélkedő TOP9 versenyzője közé!

A vasárnapi Rising Star TOP10 versenyében Kovács Gyopár érte el a legalacsonyabb százalékot, így neki kellett párbaj ellenfelet választania a többi páros vesztes tagjai közül. A tehetségkutató legfiatalabb versenyzője végül a legtapasztaltabb énekest, Udvarias Annát választotta!

A negyedik versenyzőtől búcsúztunk a kieséses szakaszban. A vasárnapi Rising Star élő adásban Udvarias Anna esett ki, korábban Ádám Krisztián, a Sárközy testvérpár és Heiser Ádám búcsúzott a műsortól.
TV2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top