A Dal 2015 első elődöntő: Passed

Passed - A DAl 2015Szombaton A Dal 2015 első elődöntőjében a Passed a Mesmerize című számot adta elő. Lemaradt róla, vagy újranézné? Megmutatjuk a produkciót.

Szombaton este 20:25-kor elrajtolt az Eurovíziós Dalfesztivál hazai előválogatója, A Dal 2015. Az első elődöntőben 10 produkciót láthatott a közönség.

A Passed A Dal 2015 versenyében Nizalowski Dorottya, Nizalowski Fanni, Godzsák Dávid, Szabó Levente dalát adta elő.

Passed – Mesmerize

{adinserter 11}

A Passed továbbjutott a következő fordulóba, lássuk milyen izgalmak közepette!

A Dal 2015 házigazdái Tatár Csilla és Harsányi Levente voltak. A szakmai zsűri tagjai: Csiszár Jenő tévés-rádiós személyiség, Rákay Philip televíziós személyiség, Rúzsa Magdi énekes-dalszerző, Pierrot zeneszerző szövegíró, producer. A közönség és a zsűri közös döntése nyomán a Passed, Tóth Vera és Dallos Bogi a pontszámai alapján simán a középdöntőbe jutott. A következő három helyet azonos pontszámmal záró produkciók közül az ítészeknek kellett kiválasztani a biztos továbbjutókat.

A zsűri a Karmapolis és Szűcs Gabi mellett döntött.

Miután eldőlt az első öt produkció sorsa, a közönségre maradt a hatodik továbbjutó kiválasztása, akik Antal Timi, Szakács Gergő, Farkas-Jenser Balázs, az MDC és Magyar Bori közül szavazással választhatták ki kedvencüket. A szavazás győztese Antal Timi lett!

A Dal 2015 első elődöntőjének továbbjutói:

A Passed, Tóth Vera, Dallos Bogi, Karmapolis, Szűcs Gabi és Antal Timi.

M1

{adinserter 4}

 

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top