Dale Pinnock: Gyógyító konyha 2.

Tudjuk, hogy a zsíros, nehéz ételek, a cukros üdítők, a túl fűszeres receptek rossz hatással vannak szervezetünkre. De melyek azok az ételek, amelyek nem csak egészségesek, de jótékony hatásuk bizonyos esetekben gyógyító erejű?

A Gyógyító konyha nagy sikerére való tekintettel megjelenik a szakácsdoktor második könyve is!

A könyv kiadója: Corvina Kiadó. Megjelenés: 2016. július. ISBN: 978 963 13 6371 5

Gyógyító konyha 2. – Egészséges mindennapok könyvajánlója

A tévéből is ismert szakácsdoktor, Dale Pinnock egy sor vadonatúj, egyszerű, ízletes recepttel tér vissza, amik élvezetessé teszik az egészséges étkezést. Könyvében hétköznapi helyzetekhez, és a mindennapi életvitelhez igazodó fogásokat mutat be, a tápláló reggelitől kezdve a csábító falatokon, gyorsan elkészíthető ebéden, laktató harapnivalókon, gyors vacsorákon, egészséges édességeken át a nagy baráti összejövetelekre javasolt fogásokig. A receptek között ráadásul találunk néhány kifejezetten egészséges koktélt is. Az ételek leírása mellett a szerző részletesen bemutatja az egészséges összetevők jótékony hatásait is, egy könnyen értelmezhető szimbólumrendszer segítségével pedig pontosan jelöli, hogy az egyes fogások a szervezetrendszer mely részeire vannak jótékony hatással. A Gyógyító ételek című fejezet pedig részletesen ismerteti az ételekben található hasznos összetevőket.

Gyógyító konyha 2. - Egészséges mindennapok könyvajánlója

A Gyógyító konyha 2. – Egészséges mindennapok című könyv 80 könnyen elkészíthető receptje praktikus, élvezetes megoldásokat kínál az egészséges étkezés mindennapi kihívásaira.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

1 Comment

  1. Receptsarok2017-03-31

    EGy igazán érdekes könyv, érdemes elolvasni.

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top