Demóna, Boszorka, Szörnyella és a többiek bajkeverő gyermekei

Az összes híres-hírhedt Disney gonosz gyermeke szerepel az Utódok című filmben
Az Utódok című film, a valaha volt Disney-főgonoszok tinédzser gyerekeinek napjainkban játszódó kalandjait mutatja be szeptember 19-én, szombaton 10:30-kor a Disney csatornán. Elsősorban gyerekeknek és tiniknek szóló családi film.

Nem kisebb nevek, mint Dove Cameron, Cameron Boyce, Booboo Stewart és Sofia Carson tűnnek fel, mint a Disney főgonoszok tini korú gyerekei az Utódokban, ebben az élőszereplős Disney-filmben, ahol – a hagyományos tündérmesékre is kikacsintva – a karakterek kastélyok és osztálytermek között sodródva bonyolódnak egy vérbeli kortárs, zenés történetbe arról, mennyire nehéz fiatalon a szülők és a barátok elvárásainak is megfelelni. A gyerekeknek és tiniknek készült családi filmet szeptember 19-én (szombaton) 10:30-kor mutatja be a Disney Csatorna.

Csupa nagyágyú szereplőgárda a Disney filmben

A csupa nagyágyúkból álló szereplőgárdában Mitchell Hope, Wendy Raquel Robinson, Maz Jobrani, Kathy Najimy és a Tony-díjas Kristin Chenoweth is megtalálható.

Az Emmy-díjas Kenny Ortega (“High School Musical”) rendezte, koreografálta és executive producerként is jegyzi az Utódokat.

A történet, mely Auradon idilli királyságában játszódik, azokat a váratlan fordulatokat mutatja be, amik az “és boldogan éltek, míg meg nem haltak” után következhetnek be egy mesében. Ben, a Király és a Királyné (Szörnyeteg és Belle a Szépség és a szörnyetegből) jóravaló tini fia a trón várományosa. Első intézkedéseként felajánlja a lehetőségét annak, hogy Mal, Evie, Carlos és Jay, akik Demóna, Boszorka, Szörnyella és Jafar bajkeverő gyermekei, visszatérhessenek 20 éves, az Elveszettek Szigetére történő száműzetésükből, hogy jóvátegyék korábbi bűneiket.

A főgonoszok leszármazottai így először léphetnek Auradon iskolájába, ahol együtt tanulhatnak Tündérkeresztanya, Csipkerózsika, Hamupipőke és Mulan tinédzser korú gyerekeivel. Csak az idő a megmondhatója, hogy a főgonoszok utódai szüleik nyomdokaiba lépnek-e, vagy jó útra térnek.
A főgonoszok gyermekei vajon jó útra térnek?
Azzal, ahogyan a gonosz karakterek gyerekei találkoznak a mesebeli jók ivadékaival, a történet olyan kérdéseket vet fel, mint az önbizalom, a belső szépség megtalálása, a választás szabadsága, a személyes felelősségvállalás, a csapatmunka, az igazság és az empátia.

A film az amerikai televíziós premierjén 12,2 millió nézőt ültetett le a képernyők elé, és ezzel minden idők ötödik legnézettebb kábelcsatornás saját produkciója.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top