Downton Abbey angol tv-sorozat IV. évad 9. (1/2). rész tartalmából

A történet az előző részhez képest egy év elteltével folytatódik: Edith megszülte kislányát. A sorozat IV. évadának 9. (1/2). részét 2016.06.26-án 20:00-kor sugározza a Story4. Folytatódik a yorkshire-i arisztokrata Crawley család és szolgálóinak története. Az epizód tartamának rövid összefoglalója, jelenetfotó. A romantikus filmsorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az angol drámasorozat 2013-ban készült. Korhatár: 12

Rendezte: David Evans
Főszereplők: Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery, Laura Carmichael, Jim Carter, Brendan Coyle, Kevin Doyle,

Az előző rész tartalmából: Lady Rosamund úgy tervezi, hogy elviszi Edithet Svájcba, hogy ott szülje meg és adja örökbe a babát.

Downton Abbey angol tv-sorozat IV. évad 9. rész

1923 nyara. Egy év telt el és Edith visszatér Svájcból, ahol titokban életet adott kislányának, akit adoptáltak. A család és a személyzet Londonba utazik Lady Rose első báljára, ahol bemutatják a királynak a Buckingham Palotában. Martha Levinson és fia, Harold is felbukkan és találkoznak Anthony-val és Charles-szal. Rose találkozik a házas Freda Dudley-Ward-dal, akitől a kártyacsaló Sampson ellop egy levelet, amit a walesi herceg írt a nőnek. Mary és Charles hiába próbálják meg visszaszerezni, bár a kaland közelebb hozza őket egymáshoz; Johnt megkérik, hogy segítsen. Mary bosszús lesz, mikor megtudja Anthony-tól, hogy Charles is arisztokrata örökös. Mrs Hughes és Mary felfedezik, hogy John Londonban volt Green halálakor. Martha egy hozományvadász, Lord Aysgarth figyelmét kelti fel, de a nő átlát a férfin és elutasítja a házassági ajánlatát. Harold, meglepetésére, elbűvöli Aysgarth lányát, Madeleine-t.

Az angol sorozat főszereplői

Downton Abbey angol filmsorozat

Forrás: Story4

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top