Éden Hotel a Super TV2-n!

Az Éden Hotel egy olyan stratégiai-reality, melyet korábban már nagy sikerrel vetítettek Magyarországon. Az Éden Hotel játékosai taktikáznak, szövetkeznek, így befolyásolva, ki maradhat és kinek kell mennie a valóságshowból és mindez hamarosan a SuperTV2-n lesz látható!

Kábelportfolióját tovább erősítő programinvesztíciója újabb jelentős állomásához ért a TV2 Csoport. A médiavállalat megállapodást kötött az Éden Hotel valóságshow képernyőre tűzéséről. Az utóbbi idők egyik legnépszerűbb stratégiai-reality formátuma hamarosan a SuperTV2-n lesz látható.

Az elsősorban a fiatal, városi nézők körében népszerű valóságshow forgatása a paradicsomi szépségű Costa Ricán zajlik majd, ahol tengerpart, pálmafák, luxushotel várja a játékosokat. A műsorban nem a nézők szavazatai, hanem a szereplők közt zajló napi történések, konfliktusok alakítják a végkifejletet: a hotel játékosai taktikáznak, szövetkeznek, így befolyásolva, ki maradhat és kinek kell mennie. Az Éden Hotelt a Paprika Latino gyártja a csatorna számára.

György Bence, a TV2 Csoport program- és hírigazgatója a formátumról:

Folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogy a SuperTV2-t az eddigi népszerű, saját gyártású műsorok mellett újabbakkal erősítsük és tegyük kihagyhatatlanná mind a nézők, mind ügyfeleink számára. Az Éden Hotel minden szempontból tökéletes választásnak bizonyult: nem egy átlagos reality, sokkal több annál. Egy igazi stratégiai játék, ahol nem elég, ha egy szereplő jól néz ki vagy szórakoztató, a fejét is használnia kell.

Éden Hotel – a valóságshow hamarosan a SuperTV2-n!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top