Farm: Attila haza küldte Dórit is

A Farm magányos harcosa párbajban győzte le a három gyermekes anyukát. Egyesek szerint gyáva döntést hozott, amikor az általa gyengébbnek tartott Dórit hívta ki párbajra, mások szerint a győzelem és a játék megnyerése a cél, az eszköz csak másodlagos.

Attila lassan el sem tudja képzelni, milyen az, amikor nem kell párbajra készülnie, hiszen egymás után a harmadik megmérettetésén van túl, tegyük hozzá: sikerrel.

Így győzte le Attila Dórit

A túléléshez Dórival egy összetett feladatsort kellett teljesíteniük, melyben ügyesnek, erősnek és fürgének kellett lenni egyszerre. Első lépésben egy kötéllel körbetekert fáról kellett kibogozniuk saját magukat, majd a fogságba ejtett nyuszikat kellett egy gödörből kiszabadítaniuk. Amikor ezzel megvoltak, el kellett ültetniük egy facsemetét, melyet aztán a nyuszik nyakáról leszedett szalagokkal kellett feldíszíteniük.

Dóri kiesett a Farm játékból

Azt hihetnénk, hogy Attila alaposan elpáholta Dórit ebben a játékban, de nem így történt, alig pár szalag előnnyel nyerte csak meg a versenyt.

A párbaj fontos mellékzöngéje Brigi és Gergő folyamatos vitája volt. Kongó gazdijánál az ütötte ki a biztosítékot, hogy Brigi a párbaj előtt és alatt mindvégig Attilát támogatta, azt a farmert, aki a szerelmének a legnagyobb ellensége. Gergő ezt láthatóan nem tudta megemészteni, hol indulatosan, hol nyugodtabban vonta kérdőre kedvesét, aki próbált értelmes magyarázatot adni Attilához fűződő kapcsolatára, vajmi kevés sikerrel…

Folytatás – immár csak öt játékossal – péntek este az RTL Klubon.

Forrás: RTL Klub
Fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top