Az RTL Klub új realityt indít egy tanyán – jelentkezés

Bárki jelentkezhet az RTL Klub új realityjébe, a Farmra. A vetélkedő egy tanyán játszódik, ahol mindenki bebizonyíthatja, hogy milyen kemény fából faragták. Húszmillió forint értékű össznyeremény várja a tanya reality győztesét!

Szombat este óta adott a lehetőség minden 18. életévét betöltött személynek, hogy részese lehessen az RTL Klub tavasszal induló vadonatúj realityjének, a Farmnak. A több mint negyven országban – köztük Svédországban, Norvégiában, Franciaországban és többek között Horvátországban is – nagy sikerrel futó valóságshowban a versenyzőknek megadatik a lehetőség, hogy távol a város zajától és a komfortos otthontól farmon tegyék próbára magukat. A játékosok ezúttal egy múlt századbeli tanyán bizonyíthatják be, hogy – legyen szó bármilyen mezőgazdasági munkáról – kemény fából faragták őket. Érdemes visszamenni az időbe’, hiszen a legkeményebb és legkitartóbb versenyző húsz millió forint értékű össznyereménnyel távozhat a Farmról.

Jelentkezni az rtl.hu/farm oldalon lehet szombat estétől!

Farm – Vissza az időben

Ha tetszik, jelezd nekünk:

11 Comments

 1. Jambor Gabriela2015-11-25

  Kiprobalnab h mire vagyok kepes

  1. hotvath sanyi2015-12-16

   jelenkezni szeretnék köszönöm

 2. petrovics attila2015-11-26

  sziasztok nagyon szeretnék be jutni énis a játékba és szeretek dolgozni

 3. Tóth Judit2015-12-09

  Sziasztok!
  Vidéken születtem, ott is életem. Pár éve vagyok Budapesten. Szívesen kipróbánám hogy mire vagyok képes.

 4. Leskó Mara2015-12-14

  Falun nőttem fel. Nagyon szerettem az állatokat, mindegy, hogy kicsi, nagy, szőrös vagy tollas. Ott a helyem!!!

 5. Tibor Farkas2015-12-14

  Sziasztok távol áll a farmerség tőlem de szivesen kipróbálnám magam mire vagyok képes!!

 6. Kiss Éva2015-12-19

  Nem tölt be a jelentkezési lap :-(

 7. Barna Ilona2015-12-29

  Sziasztok!
  Azért jelentkeztem ebben a játékba, hogy megszeretném magamat mutatni hogy mire is vagyok képes hísz,tanyasi világban nőttem fel és tudom hogy mekkora felelősséggel, és kitartással jár az állatoknak a gondozási. Köszönöm! ?

 8. Farkas Gábor2016-01-09

  Szisztok!
  Farkas Gábor vagyok nagyon szeretnék bejutni a játékba mivel vidéken nőttem fel és a mai napig is itt élek! Nagyon szeretem az állatokat ezért a jelenlegi munkahelyem is egy tanyán zajlik és imádom!

 9. Kiss Tibor2016-03-08

  sziasztok. már elküldtem a jelentkezésemet, de semmiféle választ nem kaptam. ha még nem késő minden kép szeretnék részt venni a versenyen. légy szives hívjatok. 06 30 4145467

 10. Vass Ádám2016-03-21

  sziasztok ádám vagyok és szeretnék a farmara beköltözni mert tudom hogy képes vagyok rá hogy megoldjak minden feladatot. van egy kislányom és szeretném megmutatni hogy igazi apa vagyok!!! meg sajnos úgy nőttem fel hogy se áram se víz nem volt nálunk szóval megtudnék birkózni a feladatokkal!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top