Frenreisz Károly A Dal 2016 zsűri tagja

Frenreisz Károly A Dal 2016 szigorú, ám érzékeny, vicces zsűritagja szeretne lenni, örülne, ha sokszor alakulna ki vita kollégáival a zsűriben, mert ez lendületet ad a műsornak – mondta el a Skorpió együttes vezetője, a Metro és az LGT egykori tagja a szombaton induló versenyről az M1 aktuális csatornán.

A zenész részt vett az Eurovíziós Dalfesztivál idei magyarországi válogatójára érkezett 372 pályamű előzsűrizésében, amely során a 10 fős szakmai zsűri kiválasztotta azt a 30 dalt, amely bemutatkozhat a nézők előtt a három elődöntő során.

A Dal 2016 zsűrijének tagjai, Pierrot zenei producer, Zséda énekes, Frenreisz Károly zenész-zeneszerző, Both Miklós előadóművész, zeneszerző
A Dal 2016 zsűrijének tagjai, Pierrot zenei producer, Zséda énekes, Frenreisz Károly zenész-zeneszerző, Both Miklós előadóművész, zeneszerző

A verseny igazi erejét abban látom, hogy sok új zene született, sok új dal hangzott el – hangsúlyozta Frenreisz Károly, aki szeretne minél több dicséretet adni a fellépőknek, emellett sok évtizedes tapasztalataira hagyatkozva azt is szeretné megmutatni nekik, merre érdemes haladniuk. – Szeretném, ha laza hangulatú lenne a verseny és a zsűrizés is – tette hozzá Frenreisz, aki Zsédával és Both Miklóssal együtt új a négytagú zsűriben, ahol egyedül Pierrot maradt a korábbi tagok közül.

Január 23-án az első elődöntővel elindul az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogató versenye, A Dal, amelynek nyertese képviseli majd Magyarországot a májusi stockholmi nemzetközi megmérettetésen.

A Duna és a Duna World csatornán szombat esténként élő show keretében látható műsorban az előző évekhez hasonlóan három elődöntőben, két középdöntőben és egy döntőben hat héten át mérettetik meg magukat az indulók. A 2016-os évad műsorvezetői ismét Tatár Csilla és Harsányi Levente lesznek.

Forrás: MTI

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top