Az RTLII új főzős vetélkedőt indít – jelentkezés

Bárki jelentkezhet anyukájával (esetleg édesapjával) a Főzd le anyámat! szórakoztató családi vetélkedőbe. Új főzős műsorral jelentkezik jövő tavasszal az RTLII. Istenes Bence vezetésével két csapat, egy-egy anya-gyermek pár mérkőzik meg egymással. A műsorba várják azok jelentkezését, akik nem hagyják, hogy lefőzzék anyjukat!

A Főzd le anyámat! című vadonatúj szórakoztató családi főzőműsorban két fős csapatok (anyák – vagy adott esetben akár apák – és gyermekeik) mérik össze főzőtudásukat a konyhában. A gasztro vetélkedőben versengők a családi receptjeik közül a legfinomabbnak vélt ételt készítik el. A műsor lényege, hogy a felnőtt korú gyermekeknek egy megszabott időn belül kell elkészíteniük a kiválasztott ételt. A csavar, hogy míg a gyerekek a konyhapult mögött próbálják teljesíteni feladatukat, addig édesanyjuk instruálhatja őket, de tevékenyen nem vehetnek részt a főzési folyamatban. Csupán akkor avatkozhatnak be a szülők, ha megnyomják a pánik gombot, ekkor viszont a visszaszámláló dupla idővel ketyeg. Miután elkészültek a csapatok ételeikkel, egy sztárséf eldönti, kinek a főztje jobb. Amelyik páros a főző showt megnyeri, az csábító pénznyereményre számíthat.
Gasztro vetélkedő: Főzd le anyámat!

Így juthatsz be az új főzős műsorba

A műsor készítői így mától várják azon 18 éven felüliek jelentkezését, akik úgy érzik, hogy családtagjukkal együtt le tudnak főzni bárkit. Ebben a műsorban nem a kimagasló konyhai tudás számít, hanem hogy a versenyzők féltve őrzött családi receptjeikkel lefőzzék az ellenfelet. A jelentkezéshez nem kell mást tenni, mint regisztrálni és feltölteni egy képet a versenyző-párosról a www.rtl2.hu/fozdleanyamat linken. Ebben a műsorban az nyer, aki nem hagyja, hogy lefőzzék az anyját!

A főzős műsor alapjául szolgáló „My mum cooks better than yours” egyébként nagy sikerrel futott többek között Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, Törökországban, Spanyolországban és Argentínában is.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top