Gábor mentora telekiabálja a Farmot!

A döntő hetében minden Farm játékoshoz érkeznek vendégek. Gábor volt az a szerencsés, akihez egy nap két vendég is érkezett. Az egyik a kedvese, a másik a leendő mentora. Hogy mi történt még a Farmon? Kezdjük mindjárt azzal, mit üzent Brigi a játékosoknak!

A nap a legutóbb kieső Brigi levelével kezdődött, melynek leglényegesebb eleme az volt, hogy Cintiát nevezte meg heti gazdának. Mindenkihez volt egy-két kedves szava, Gergőt pedig egyenesen főnyereménynek nevezte. A nap további része aztán főképp Gáborról szólt.

Gábornak volt újfent egy afférja a lámával – szegényt folyamatosan leköpi! – majd megérkezett Szilveszter gazda. Az utolsó hétre két méhkaptárt hozott a farmereknek, de vitt el a tanyán termesztett növényeket és ott nevelt állatokat is. Malacok, tyúkok, kacsák kerültek fel a traktorra. Ezzel még nem ért véget a látogatók sora, mert nem sokkal Szilveszter gazda távozása után újra csak vendég érkezett!
Farm Gábor
Fotó: RTL Klub

Ez a vendég azonban csak egy farmerhoz jött, nevezetesen Gáborhoz. Talán ezt a fájdalomdíjat találták ki neki a szerkesztők azért, mert a láma mindig leköpi? A héten mindenkihez érkezik majd látogató, hogy a döntő előtt kicsit feltöltődjenek a játékosok. Gáborhoz barátnője érkezett, Vivien, akinek boldogan mutatta meg a Farmot. El is érzékenyült a macsó fiú és egy kicsit össze is tört, mikor kiderült, hogy barátnője Spanyolországba utazik, nem lesz ott, amikor Gábor kijön a játékból. A szerelmes percek után egy éles váltással vidám harsányság érkezett a Farmra.

A műsor beharangozójából már világossá vált, hogy VV Aurélió meglátogatja a farmereket, és az is kiderült, hogy Ő is Gábor vendége, sőt, a döntőig Ő lesz a mentora! Aurélió igazán tisztában van azzal, hogyan kell egy valóságshowt megnyerni!

Csak az állatokat sajnáljuk kicsit, akik összerezzenek, mikor Gábor mentora telekiabálja a Farmot!

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top