Geszti Péter lesz a sztárvendég a Hungary’s Got Talentben

Geszti Péter lesz a sztárvendég az utolsó elődöntőben, az új „Ma ne, ma ne” című dala a Hungary’s Got Talent színpadán debütál szombat este az RTL Klubon. A showműsor harmadik élő elődöntőjéből kiderül az is, hogy az eddig továbbjutott hat előadó és formáció mellett kik lesznek december 19-én a műsor finalistái.

A Rapülők, Jazz+Az, Gringo Sztár után GESZTI néven indítja útjára új zenei projektjét Geszti Péter.

Elkészült egy, a korábban tőlem megszokottól teljesen eltérő zenei világot tükröző anyag. A Ma ne, ma ne című, remélhetőleg slágerben Ambrus Rita énekel velem – mondta el Geszti Péter. – A Gringo Sztárból már jól ismert zenészek alkotják a kísérő zenekaromat, az új stílushoz viszont új nevet kellett találnunk. Voltam én már MC Gesztenyétől kezdve szöveggyártó kisiparosig minden, miért ne lehetnék most már egyszerűen csak Geszti?” – mondta el a Got Talent szombati extra fellépője az új formációról.

Geszti Péter korábban az X-Faktor című műsorban mentorként segítette a tehetségeket, most sztárvendégként lép fel a tehetségkutató műsorban.

Geszti Péter
A harmadik élő elődöntő fellépői: az Acro Maniacs, a Bandart, Bangó Adrienne, Buda Julianna, Fekete Adrienn és Melinda, a Fricska, Milák Mózes, Molnár Nikolett, a Peet Project és a R3D Zone. Hogy ki milyen produkciót ad elő az utolsó elődöntőben, azt tegnapi beharangozónkban olvashatták.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top