Hungary’s Got Talent harmadik elődöntő következik

December 12-én szombaton a harmadik élő elődöntő következik a Hungary’s Got Talent tehetségkutató műsorból. A következő tehetségek közül kerül ki az a három versenyző, aki majd a december 19-i döntőbe jut: Acro Maniacs, Bandart, Bangó Adrienne, Buda Julianna, Fekete Adrienn és Melinda, Fricska, Milák Mózes, Molnár Nikolett, Peet Project és az R3D Zone.

Hungary’s Got Talent szavazás

A Hungary’s Got Talent élő elődöntő adásaiban 10 egyéni előadó vagy csoport bizonyíthat egy újabb produkcióval. Majd december 19-én következik a szintén élő döntő, ahova adásonként 3-3 produkció jut tovább. A nézők sms-ben szavazhatnak kedvencükre, és ezzel segíthetik őket a továbbjutáshoz, a döntőben pedig a győzelemhez. A nézői szavazatok alapján az élő elődöntőkben az első és második helyen szereplő produkció automatikusan a döntőbe jut, a harmadik és negyedik helyezett közül a zsűri választ. Ha nem tudnak dönteni, és kettő-kettő arányban oszlik meg a szavazatuk, akkor kinyitják a borítékot, és a nézők által harmadik legjobbnak tartott produkció lehet ott a legjobb kilenc között a döntőben.

Visszatekintő a második elődöntőre

Hogy melyik három produkció fog a döntőbe jutni, az szinte megjósolhatatlan. Azt ki gondolta volna, hogy a Got Talent második elődöntője a táncos lánycsapat, a Szupergirls, a táncos fiú csapat, az All In és a Talamba ütős együttes továbbjutását hozza? A sokak által a döntőbe várt Nagy Lora Szonja ugyan bekerült a legjobb négy versenyző közé, ám a zsűri az All In formációt juttatta tovább vele szemben.

Nagy Lora Szonja a második elődöntőben

Ennyit az előző elődöntőről, lássuk, ki milyen előadással vág neki az utolsó elődöntőnek!

Got Talent harmadik elődöntő tehetségei

Acro Maniacs: az akrobatikus torna megszállottjai, akik sportágukat népszerűsíteni érkeztek a műsorba. 25 fős csapat.

Bandart: A kéttagú csapat a táncművészetet és a digitális grafikát ötvözi produkcióival. Lengyel Katalin táncművész és Tóth-Zs. Szabolcs média művész.

Bangó Adrienne: 12 éves kislány a hegedűvel, aki kitűnően énekel.

Buda Julianna: Ritmikus Gimnasztika edzőként dolgozó fiatal hölgy akrobatikus bartendinggel (flair) áll a közönség elé.

Fekete Adrienn és Fekete Melinda: A budapesti ikrek a humor nagyágyúi lennének, a válogatáson saját szerzeményüket adták elő.

Fricska: Az autentikus néptáncot modern táncelemekkel vegyítve adja elő a három tagú fiú tánccsapat.

Milák Mózes: fiatal énekes, aki remek produkciót adott elő a válogatón a Jézus Krisztus Szupersztár című rockoperából. Kíváncsian várjuk, lehet-e überelni!

Molnár Nikolett: Különleges rúdtánc, rúdfitnesz produkciót várhatunk tőle, mint amileyt a válogatáson is bemutatott.

Peet Project: 2008 óta együtt zenélő fiatal srácok alkotják a jazz zenekart, akik jazzes ízekkel fűszerezett funky–pop zenét játszanak.

R3D Zone: Három éve alakult, hét fiúból álló tánccsapat, akik remek produkcióval jutottak az elődöntőbe.

Ahogy látható, elég színes a felhozatal, tánc, humor, zene, ének, számítógépes grafika és sport keveredik az egyes produkciókban. De ki fog itt továbbjutni? Nekünk van tippünk: de nem áruljuk el :(

Hungary’s Got Talent harmadik elődöntő, RTL Klub, 2015. december 12-e, szombat 20:00.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top