Továbbjutottak a Got Talent második elődöntőjéből

Túl vagyunk a Hungary’s Got Talent második élő elődöntőjén, melyből három produkciót juttatott tovább a közönség és a zsűri. A december 19-i döntőben ott lesz a Szupergirls, a Talamba, illetve a zsűri döntése alapján az All In. Elmondjuk azt is, kik lépnek fel a következő elődöntőben jövő szombaton, és bemutatjuk a sztárvendég produkcióját.

A Hungary’s Got Talent zsűri szerepe jelentősen lecsökkent az elődöntőkre. A piros gomb, azaz a produkció megállításának lehetősége megmaradt nekik – a második elődöntőben Füry Ferenc énekszáma alatt meg is nyomták! – ám nem produkciónként szavaztak, hanem csak a harmadik továbbjutó kérdésébe szólhattak bele.

A nézők sms-ben, illetve telefonos szavazással nyilváníthattak véleményt a versenyzőről, az a két produkció, aki a legtöbb szavazatot kapta, az egyenesen a december 19-én megrendezésre kerülő döntőben találta magát.

A versenyzők a legtöbb esetben az elvárt színvonalat hozták, bár volt a zsűri szerint olyan, aki csalódást okozott. A második elődöntő 10 produkciója és a sztárvendég Unique ft. Lotfi Begi – Magadban keresd című száma után jött az eredményhirdetés.

Unique ft. Lotfi Begi – Magadban keresd

Sebestyén Balázs és Dombovári István ismertette a továbbjutott és a kiesett versenyzőket. Hét produkció – Füry Ferenc, Liko és Dave, M. Tóth Zsolt, Méhes Csaba, Nagy Lora Szonja, a Nylon Group, a Quartzbox – számára befejeződött a verseny.

A nézők szavazatai alapján simán továbbjutott a december 19-i Döntőbe a Szupergirls táncos lánycsapat és a Talamba ütős együttes. A harmadik és negyedik helyezett All In és Nagy Lora Szonja között a zsűri döntött a továbbjutásról 3:1 arányban a fiúcsapat javára.

Hungary’s Got Talent első elődöntő továbbjutói

Ne feledjék, hogy Dombi az első elődöntő végén elárulta, hogy a Döntő sztárvendége a korábbi Got Talent győztes, világsztár énekes Paul Potts lesz!

A Hungary’s Got Talent harmadik élő elődöntő fellépői: az Acro Maniacs, a Bandart, Bangó Adrienne, Buda Julianna, Fekete Adrienn és Melinda, a Fricska, Milák Mózes, Molnár Nikolett, a Peet Project és a R3D Zone.

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top