Got Talent zsűri: újabb aranygomb!

Hatalmas a felelőssége a Hungary’s Got Talanet zsűri tagjainak, hiszen emberi sorsokról kell fontos döntést hozniuk pár perces produkciók után. Az eltelt öt adás alatt szemünk, fülünk, értékmérőnk volt a zsűri. Szombat este már a hatodik show következik a tehetségkutatóból és az egyik zsűritag ismét él azzal a jogával, hogy egyenesen az élő showba juttat egy fellépőt!

RTL Klub Hungary’s Got Talent következő műsorának beharangozójából kiderül, a szombat esti showban ismét lesznek olyan produkciók, amelyek még a sokat látott Csuja Imre, Horgas Eszter, Kovács Patrícia és Linczényi Márkó alkotta zsűrit is képesek voltak pár másodpercre lenullázni. Nézzék csak (kattintson a kézre!):

Mi jöhet még? Sokszor nehéz eldönteni, hogy sírjon, vagy nevessen az ember. Igaz, a tehetségkutatóba jelentkezés nem volt műfajhoz kötött, ám azt csak kevesen gondolhatták, hogy lesz aki egy egész pulykát darabol szét a zsűri előtt, lesz aki poharat eszik és lesz aki freestyle pingponggal döbbenti meg a közönséget és a zsűrit. Ma este is lesz, akitől kikészül a zsűri, lesz ripacskodás és lesz, aki megkapja Linczényi Márkótól az aranygombot! Eddig Csuja Imre és Dombi már egyszer-egyszer gombnyomással az élő showba jutatott fellépőket, ma kiderül ki az, aki harmadikként részesül előadása okán ebben az elismerésben.
Got Talent zsűri

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top