Márkó aranygombja a táncos, grafikus produkciónak

Az aranygomb azzal a mágikus tulajdonságokkal rendelkezik a Hungary’s Got Talent műsorban, hogy amennyiben valamelyik zsűritag megnyomja a produkció után, úgy az adott előadó egyenesen az élő showban találja magát. Szombaton este Linczényi Márkó a táncos, grafikus produkció után megnyomta az aranygombot. Nézzük újra a Bandart duó, azaz Lengyel Katalin és Tóth-Zs. Szabolcs rendkívüli előadását!

Egy fiatal pár előadása varázsolta el a közönséget és a zsűrit annyira, hogy állva tapsolt az egész terem a produkció után. Műfajilag nehéz lenne behatárolni az előadást, hiszen a digitális technológia és a táncművészet tökéletes összhangját láthattuk a műsorban. A fiatal táncos lány és a digitálisan rajzoló fiú tökéletes összhangja eredményezte a frenetikus sikert.

Minden más helyett íme a Bandart produkciója

A duó különleges grafikus-táncos bemutatójával az RTL Klub Hungary’s Got Talent tehetségkutató műsorának hatodik adásában lépett a színpadra 2015. november 14-én. Káprázatos táncelőadás, remek számítógépes grafika: a Bandart duónak (Lengyel Katalin és Tóth-Zs. Szabolcs) ez elég volt a továbbjutáshoz, sőt az aranygombhoz is!

A Hungary’s Got Talent következő adása: RTL Klub, szombat, 20:00 óra.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top