Hideg vizet az alvókra! A Farmon nem lehet sokáig húzni a lóbőrt!

Sándor a heti gazda – mivel a szép szó nem használt – úgy döntött hideg vízzel nyakon önti azokat a játékosokat, akik kivonják magukat a munka alól. Hogy reagáltak erre a lustálkodók? Kinek a szemét böki Kongó kutya? Megtudták-e a játékostársai Tina terhességét? Mindez kiderül az alábbi összefoglalóból – ez történt a Farmon.

A beköltözés másnapjának reggelén Szilveszter gazda megjelent a Farmon és a heti gazda segítségével összehívta a játékosokat és ismertette a legfontosabb teendőket. A játékosok – három kivételtől eltekintve – követték mentorukat és megismerkedtek a tanyavilág tennivalóival.

Az első és legfontosabb feladat az állatok megetetése napfelkeltekor, majd a tehenek és a kecskék fejése. Itt kérem nem lehet sokáig húzni a lóbőrt! Miután az állatokat ellátták, jöhet a kerti munka: ásás és gereblyézés…

A játékosok próbálkoztak, de nem túl nagy lelkesedéssel és kevés tehetséggel. Voltak azonban olyanok is akik meg sem próbáltak beilleszkedni a munkafolyamatokba,inkább visszafeküdtek aludni, míg a többiek dolgoztak.

A három renitens viselkedése feltűnt Szilveszter gazdának és szóvá is tette ezt Sándornak. Figyelmeztette: ha nem áll a sarkára, akkor csúnya napok jönnek a Farmon! A nyugállományú tűzoltóból lett heti gazda – mivel a szép szóval nem ért el semmit – úgy döntött keményebb eszközökhöz folyamodik. Egyszerűen hideg vízzel kiönti a lustálkodókat az ágyból! Egy-egy pohár vízzel többször is nyakon öntötte a dologtalanokat. A hideg vizes locsolás természetesen nem tetszett a hétalvóknak, aminek hangot is adtak. Legdurvábban talán Dani reagált és bosszút fogadott Sándor ellen: mihelyt teheti, kiviszi párbajozni.

Tina mind nehezebben bírja az életet a Farmon, holott még csak a második napnál tartunk. A reggeli rosszullétét ráadásul tetőzte az Attilával történt szóváltása. Attila erős szavakat használt (kutya, gyűlölet, stb.), amitől a terhes asszonyka besírt. Szomorúsága a többieknek is feltűnt, amiből aztán szinte egyenesen következett, hogy nem tarthatta tovább titokban azt, hogy gyermeket vár. Ezen mindenki meglepődött és azon kezdtek el tanakodni, hogy ebben az állapotában vajon meddig marad játékban a fiatalasszony.

Kongó kutya megosztotta a játékosokat. Gergő ebe szép lassan a többség szívébe lopta magát. Kivéve Attilának, aki már Gergő kiszavazását tervezgeti. Szerinte se a kutyának, se Gergőnek nincs itt helye!

Ez történt a Farmon. Folytatás ma este 18:55-kor az RTL Klub műsorán.

Forrás: RTL Klub

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top